دروازه‌بان زنان آلمان در رئال مادرید

دروازه‌بان زنان آلمان در رئال مادرید

پایگاه خبری فوتبالی- تیم فوتبال زنان رئال مادرید در فصل گذشته نتوانست عملکرد مناسبی داشته باشد و حالا در فکر تقویت تیم خود است. 

به گزارش فوتبالی، نقل‌و‌انتقالات فوتبال همان‌قدر که در فوتبال مردان همیشه جذاب است، همان‌قدر هم در فوتبال زنان در سال‌های اخیر جذاب دنبال می‌شود به طوری که رقابت برای جذب بازیکنان دیگر مانند گذشته راحت نیست و باشگاه‌ها باید تلاش بیشتری برا به خدمت گرفتن بازیکنان انجام دهند. یکی از باشگاه‌هایی که در بخش زنان هم مانند مردان می‌خواهد تیم خوبی داشته باشد رئال مادرید است که فعالیت خود را برای تیم زنان این باشگاه هم شروع کرده است.

تصویر خبر

رئال مادرید که فصل گذشته در بخش زنان نتوانست عملکرد مناسبی داشته باشد حالا برای این فصل به دنبال تقویت تیم زنان خود است. رئالی‌ها در اولین اقدام با گلر شماره یک ولفسبورگ و تیم ملی زنان آلمان یعنی مرلی فرومس به توافق رسیدند و این دروازه‌بان سی ساله را تا سال ۲۰۲۸ به خدمت گرفتند. البته زنان رئال مادرید در این پست میسا رودریگز را هم دارد و احتمالا رقابت جذابی در درون دروازه این تیم شکل بگیرد. فرومس دو بار با ولفسبورگ لیگ قهرمانان زنان اروپا را فتح کرده است. همچنین این بازیکن چهار قهرمانی را هم به همراه گرگ‌ها در لیگ آلمان به دست آورده است. قهرمانی با تیم ملی زیر ۲۰ سال آلمان در جام جهانی و مدال برنز المپیک ۲۰۲۴ پاریس از دیگر افتخارات این دروازه‌بان است.

تیم فوتبال زنان رئال مادرید فصل گذشته در لیگ اسپانیا دوم شد و در لیگ قهرمانان هم توسط آرسنال حذف شد.