تشکر از ساپینتویی که با دست تقدیر به استقلال آمد!

تشکر از ساپینتویی که با دست تقدیر به استقلال آمد!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیران باشگاه استقلال پس از اتلاف وقت زیاد در نهایت باز هم به یک نامِ آشنا رسیدند.

به گزارش فوتبالی، ماجرای حضور ساپینتو در استقلال اگرچه بیشتر حاصل دست تقدیر بود اما حالا به نظر می‌رسد مدیریت باشگاه استقلال چندان هم از این ماجرا ناراضی نیست و اتفاقا مدیرعامل استقلال حالا و پس از مدت‌ها وقت کشی، از حضور مربی پرتغالی روی نیمکت استقبال می‌کند.

بحث حضور ساپینتو در استقلال شاید زودتر از مطرح شدن اسامی مختلفی چون کاریله، فریزر و حتی ماتزاری وجود داشت. با اینحال مدیران استقلال پس از دوبار اصرار روی گزینه پرخرج و پرریسکی به نام ماتزاری، به سراغ گزینه‌هایی رفتند که در فوتبال ایران روی آن‌ها نمی‌توان خیلی حساب باز کرد‌. چراکه موسیمانه با رزومه‌ای بهتر از این افراد آمد و بدون دستاورد خاصی ایران را ترک کرد و با این حساب چگونه هواداران می‌توانستند به حضور این گزینه‌ها خوشبین باشند؟

علی نظری جویباری در تازه‌ترین صحبت‌های خودش به خبر ورزشی می‌گوید: "باید از حسن انتخاب آقای ساپینتو تقدیر و تشکر کنم. قطعا با شناختی که از روحیات ایشان دارم، مطمئنم با حضورشان و همکاران‌شان در کادر فنی استقلال، هواداران شاهد اتفاقات خوب و مطلوبی در فصل آتی رقابت‌های لیگ برتر خواهند بود."

این صحبت‌ها در حالی است که باشگاه استقلال وقت زیادی را صرف بررسی گزینه‌های مختلف کرد و همین مساله فشارهای زیادی را هم روی ارکان مختلف تیم و باشگاه به وجود آورد.

حتی پوستر معرفی ساپی هم نشان می‌دهد که این کاریله بوده که قرار بوده روی نیمکت استقلال بنشیند اما درنهایت این شرایط جنگی در خاورمیانه بود که سکان کشتی آبی را به دست مرد پرتغالی سپرد

به این ترتیب می‌توان گفت در شرایط کنونی این هواداران استقلال هستند که حق دارند از تقدیر تشکر کنند چون از حضور کاریله‌ای که حتی به خاطرش تجمع هم شد، جلوگیری کرد! نه مدیریتی که دور دنیا را حدود ۸۰ روز چرخید و در نهایت به نامی مطرح شده حتی در زمان قبل از حضور موسیمانه، رسید!