پایگاه خبری فوتبالی-دروازهبان تیم استقلال که به دلیل شرایط جنگی قادر به بازگشت به تهران نبود، امروز از مرز سروی ارومیه که نزدیک شهر وان است، وارد ایران شد.
به گزارش فوتبالی، پیش از شروع جنگ تحمیلی اسراییل با ایران، بسیاری از بازیکنان و مربیان خارجی و همچنین تعدادی از فوتبالیستهای وطنی برای گذراندن تعطیلات به همراه خانواده و یا تنهایی از ایران خارج شدند که پس از متشنج شدن اوضاع منطقه و بسته شدن آسمان کشور، بازگشت آنها به کشور، دچار مشکل شد.
در این بین برخی مثل سرمربی سپاهان قید ادامه کار در ایران را زدند و پایان همکاری با باشگاه مربوطه را به دلیل شرایط جنگی اعلام کردند و درمورد برخی مانند کارتال هم برگشتشان کمرنگتر از نیامدنشان است.
پس از اعلام آتش بس و برقراری ثبات نسبی، تعدادی از بازیکنان به دلیل ادامه مسدود بودن خطوط هوایی، از طریق زمینی راه بازگشت به ایران را در پیش گرفتند.
سیدحسین حسینی کاپیتان و دروازهبان استقلال یکی از بازیکنان این تیم بود که پس از اتمام مسابقات به همراه خانواده برای استراحت و پشت سرگذاشتن تعطیلات راهی خارج از کشور شد اما به دلیل شرایط پیش آمده بازگشت او با تاخیر همراه شد.
کاپیتان آبیها که ترکیه و استانبول را به عنوان محل تعطیلاتش انتخاب کرده بود، امروز از طریق مرز زمینی سرو نزدیک به شهر ارومیه وارد ایران شده و تا ساعاتی دیگر هم از ارومیه خودش را به تهران خواهد رساند. (فاصله ارومیه تا تهران با خودرو بین ۹ تا ۱۰ ساعت است.)
حسینی یکی از اولویتهای استقلال برای تمدید قرارداد است و گفته میشود در این مدت مذاکراتی با او صورت گرفته که بر اساس آن قرار است پس از حضور در تهران، قراردادش را امضا کند.