پیراهن سوم بارسلونا برای فصل جدید؛ بازگشت به سال 2009 (عکس)

پیراهن سوم بارسلونا برای فصل جدید؛ بازگشت به سال 2009 (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که بارسلونا هنوز به‌طور رسمی از پیراهن‌های فصل آینده‌اش رونمایی نکرده، تصاویر لو رفته از پیراهن سوم این تیم توجه رسانه‌ها و هواداران را به خود جلب کرده است. 

به گزارش فوتبالی ، طبق این تصاویر، بارسلونا بار دیگر به سراغ رنگ نارنجی رفته؛ رنگی که خاطره‌انگیز و البته بحث‌برانگیز است.

این پیراهن که توسط شرکت نایک طراحی شده، تلفیقی از نارنجی درخشان و جزئیاتی به رنگ سرمه‌ای دارد. طراحی آن الهام‌گرفته از سبک کلاسیک سری «توتال ۹۰» نایک در دهه ۲۰۰۰ است؛ همان سبکی که زمانی توسط باشگاه‌های بزرگی چون منچستریونایتد، آرسنال و همین بارسلونا استفاده می‌شد.

مقایسه طرح جدید با پیراهن فصل 2010-2009، که بارسلونا در آن دوران موفقیت‌های بزرگی را رقم زد، باعث شده تا برخی هواداران از این بازگشت خوشحال باشند. با این حال، نظرات منفی نیز وجود دارد و برخی طرفداران معتقدند رنگ نارنجی آنچنان با هویت سنتی بارسا همخوانی ندارد.

نکته جالب دیگر اینکه گفته می‌شود بارسلونا قصد دارد در ال‌کلاسیکوهای فصل آینده از یک پیراهن ویژه استفاده کند؛ پیراهنی برگرفته از طرح سال ۲۰۰۵ که در آن بارسا با درخشش رونالدینیو، رئال مادرید را در سانتیاگو برنابئو با نتیجه ۳-۰ شکست داد. این طرح نوستالژیک، به‌نوعی یادآور یکی از درخشان‌ترین صفحات تاریخ باشگاه خواهد بود.


تصویر خبر


تصویر خبر