پایان تلخ برای ستاره مدنظر رئال مادرید در جام جهانی باشگاه‌ها

پایان تلخ برای ستاره مدنظر رئال مادرید در جام جهانی باشگاه‌ها

پایگاه خبری فوتبالی - آلوارو کارراس، مدافع چپ اسپانیایی بنفیکا، شاید بی‌سروصدا و بدون حضور در زمین، آخرین روزهایش را با پیراهن این تیم پرتغالی سپری کرده باشد. 

به گزارش فوتبالی ، در دیدار حساس برابر چلسی، نه‌تنها فرصت بازی به او داده نشد، بلکه حتی برای گرم کردن نیز به کنار خط نیامد؛ تصمیمی که برای بازیکنی با سابقه فیکس بودن در دو بازی ابتدایی مرحله گروهی، بسیار عجیب به نظر می‌رسد.

پس از پشت سر گذاشتن محرومیت ناشی از دریافت دو کارت زرد در دو بازی اول، کارراس به ترکیب بازنگشت. سرمربی تیم، برونو لاژ، ترجیح داد ساموئل دال را که در دیدار برابر بایرن مونیخ عملکرد قابل قبولی داشت، در ترکیب نگه دارد. لاژ در این‌باره گفت: «ساموئل مقابل بایرن عالی کار کرد و به همین دلیل، تصمیم گرفتم به او ادامه بازی بدهم.»

با این انتخاب، عملاً کارراس از چرخه رقابت خارج شد؛ بازیکنی که زمانی مهره اصلی سمت چپ دفاعی تیم بود. در صورت توافق نهایی بین بنفیکا و رئال مادرید برای انتقال او، ممکن است دیدار مقابل آوکلند و بوکا جونیورز آخرین یادگارهای او در ترکیب بنفیکا باقی بماند.

اگر این دیدارها آخرین حضور کارراس برای بنفیکا بوده باشند، پایان او با این باشگاه، به‌جای تشویق و وداع، با سکوتی سنگین و نیمکت‌نشینی همراه شد؛ پایانی دور از انتظاری که شاید خودش هم پیش‌بینی نمی‌کرد.