تراکتور فقط یک خارجی نگران دارد

تراکتور فقط یک خارجی نگران دارد

پایگاه خبری فوتبالی- فقط یک بازیکن خارجی تراکتور، نگران ادامه همکاری‌اش با این تیم است.

به گزارش فوتبالی، باشگاه تراکتور برخلاف باشگاه‌هایی نظیر سپاهان و پرسپولیس، با دردسر عدم تمایل به بازگشت خارجی‌های خود به فوتبال ایران روبه‌رو نشده است.

در همین راستا برای نخستین بار “فوتبالی” خبر از عدم درخواست جدایی اعضای خارجی تی‌تی‌ها داد و باشگاه تراکتور هم پس از انتشار اخباری مبنی بر عدم بازگشت اسکوچیچ، این موضوع را تکذیب کرد.

همچنین دوماگوی دروژدک و ایگور پوستونسکی در گفت‌وگوهای اخیر خود با “فوتبالی” مدعی شدند مشکلی برای بازگشت به ایران ندارند تا خیال پرشورها از این بابت راحت باشد.

اما طبق شنیده‌ها داستان یکی از خارجی‌های تراکتور با بقیه متفاوت است. تومیسلاو اشترکال مهاجم کروات قرمزها که به تازگی فرزندش هم به دنیا آمده، نگران وضعیت اخیر خاورمیانه بوده اما تمایل هموطنان این بازیکن به بازگشت به تبریز باعث شده تا این بازیکن هم درخواست جدایی مطرح نکند و منتظر شروع اردوی پیش فصل تیمش در ترکیه باشد.

البته اشترکال در ابتدای نقل و انتقالات حتی در لیست مازاد تراکتور هم قرار گرفته بود ولی سخت شدن پروسه جذب بازیکن خارجی باعث شده تا این بازیکن از لیست مازاد خارج شود و تی‌تی‌ها به دنبال حفظ این مهاجم کروات باشند.