پایگاه خبری فوتبالی- انتقادها از کاپیتان تیم ملی والیبال ایران به اوج خود رسیده است.
به گزارش فوتبالی، تیم ملی والیبال ایران در دیدار پایانی خود در هفته دوم مسابقات لیگ ملتها، با نتیجه سه بر دو برابر هلند به برتری رسید تا موقتا به جایگاه هشتم صعود کند. باتوجه به اینکه چین میزبان دور حذفی مسابقات است، با هر رتبهای راهی مرحله حذفی میشود و شاگردان پیاتزا اگر میخواهند در مرحله حذفی حضور داشته باشند، باید حداقل در جایگاه هفتم جدول در پایان هفته سوم قرار بگیرند.
در جریان دیدار با هلند، جواد کریمی کاپیتان و پاسور تیم ملی والیبال ایران عملکرد ضعیفی داشت و همین موضوع باعث شد اهالی والیبال به شدت از این بازیکن انتقاد کنند. جواد کریمی در چندین صحنه پاسهای بچگانهای داد که خشم روبرتو پیاتزا را به دنبال داشت. سرمربی تیم والیبال ایران پس از اشتباهات متوالی کریمی، او را از زمین مسابقه خارج کرد و ارشیا بهنژاد جانشین این بازیکن شد.
ارشیا بهنژاد موفق شد پاسهای بهتری نسبت به جواد کریمی برای بازیکنان تیم ملی ارسال کند و همین موضوع باعث شد بلندقامتان ایران، نتیجه را برگردانند. هواداران تیم ملی والیبال حالا دل خوشی از جواد کریمی ندارند و شاید روبرتو پیاتزا در هفته سوم روی نام این بازیکن خط قرمز بکشد.