گزارش گاتزتا از وضعیت طارمی در اینتر

گزارش گاتزتا از وضعیت طارمی در اینتر

پایگاه خبری فوتبالی- یک روزنامه ایتالیایی در گزارشی به تیم فوتبال اینتر پرداخت و خبر داد که این باشگاه قصد دارد تا مهدی طارمی را به فروش برساند و برای او به دنبال باشگاه جدیدی است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از روزنامه گاتزتا دلو اسپورت، در سال‌های اخیر، اینتر میلان مشکلی با تکیه بر بازیکنان باتجربه نداشته است. سیاست این باشگاه در جذب بازیکنان ارزان‌قیمت یا آزاد، باعث شده بود در تمام خطوط، سراغ بازیکنان کهنه‌کار برود.

این استراتژی، به‌ویژه از منظر صرفه اقتصادی نتایج مثبتی هم به همراه داشت، اما در خط حمله چندان مؤثر نبود. فصل گذشته اینتر پنج مهاجم در اختیار داشت. لائوتارو مارتینز و مارکوس تورام زوج اصلی و انتخاب اول سیمونه اینزاگی بودند، گرچه در مقاطعی دچار خستگی می‌شدند.

در مقابل سه بازیکن باتجربه یعنی مارکو آرناتوویچ، مهدی طارمی و خواکین کوریا تنها گزینه‌های ذخیره محسوب می‌شدند. آمار هم این موضوع را تأیید می‌کند، این سه مهاجم در مجموع فقط ۲۰۶۷ دقیقه در سری‌آ بازی کردند. یعنی به‌طور میانگین کمتر از ۷۰۰ دقیقه برای هر بازیکن، آرناتوویچ و کوریا حالا دیگر در اینتر حضور ندارند و به نظر می‌رسد باشگاه در تلاش است تا برای طارمی نیز فقط پس از گذشت یک فصل، تیم جدیدی پیدا کند.

این اقدام، در واقع اعترافی صریح است به اینکه استراتژی فصل گذشته در خط حمله شکست خورده است. اینتر حالا پیام روشنی در ترکیب فصل جدید خود دارد و هیچ‌کجا این پیام واضح‌تر از خط حمله نیست.

طبق گزارش‌ها، اینتر با آنج یوان بونی، مهاجم ۲۱ ساله پارما به توافق نهایی رسیده و انتقال او هفته آینده رسمی خواهد شد. از سوی دیگر، تصمیم بزرگی هم در مورد فرانچسکو پیو اسپوزیتو گرفته شده است. سران باشگاه معتقدند که این مهاجم حالا آماده حضور در تیم اصلی است. جالب اینکه اسپوزیتو دیروز بیست ساله شده است.

روزنامه گاتزتا تأکید کرده که اینتر دیگر به‌دنبال مهاجمان ذخیره صرف برای مارتینس و تورام نیست، بلکه می‌خواهد بازیکنانی داشته باشد که جوان، پرانگیزه و تشنه رقابت باشند.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، بونی و اسپوزیتو در آینده‌ای نزدیک می‌توانند حتی به ترکیب اصلی راه پیدا کنند.