اقدام عجیب باشگاه انگلیسی برای رعایت قوانین بازی جوانمردانه

اقدام عجیب باشگاه انگلیسی برای رعایت قوانین بازی جوانمردانه

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه استون ویلا برای جلوگیری از نقض قوانین سود و پایداری (PSR) لیگ برتر، در آستانه فروش تیم زنان خود به مبلغ ۵۵ میلیون پوند است.

به گزارش فوتبالی، نشریه "تلگراف" گزارش داده که باشگاه استون ویلا قصد دارد ۱۰ درصد از سهام تیم زنان، به ارزش ۵.۵ میلیون پوند، را به یک سرمایه‌گذار خارجی بفروشد. ۹۰ درصد باقیمانده نیز توسط شرکت مادر باشگاه، که تحت کنترل ناصف ساویرس است، خریداری خواهد شد. 

این اقدام به تأمین بودجه لازم برای رعایت قوانین لیگ برتر، بدون نیاز به فروش بازیکنان تیم اصلی کمک خواهد کرد؛ راهکاری که پیش از این چلسی نیز از آن استفاده کرده است.

ویلا همچنین در حال بررسی فروش سایر دارایی‌های باشگاه برای تأمین بودجه مورد نیاز خود است. یکی از این گزینه‌ها "انبار" (The Warehouse)، فضای برگزاری رویدادها و موسیقی باشگاه در خارج از استادیوم ویلا پارک است. این ساختمان در صورت فروش می‌تواند ارزشی بالغ بر ۵۰ میلیون پوند داشته باشد. اگرچه مهلت حسابرسی تا دوشنبه ۳۰ ژوئن است، اما توافق اولیه برای فروش کفایت می‌کند تا در حساب‌های سال ۲۰۲۴/۲۵ لحاظ شود.

گفتنی است، قوانین مالی یوفا اجازه نمی‌دهند که فروش دارایی‌های دیگری مانند تیم زنان و انبار در محاسبات لحاظ شوند. باشگاه‌های حاضر در رقابت‌های اروپایی موظفند که هزینه‌های نقل و انتقالات و دستمزدها را در ۷۰ درصد از درآمد خود نگه دارند. طبق گزارش‌ها، ویلا با یوفا توافقی حاصل کرده تا در هر یک از دو سال آینده، این نسبت را ۱۰ درصد کاهش دهد.

با این حال، ممکن است ویلا همچنان مجبور به فروش یک بازیکن در تابستان جاری باشد تا از رعایت کامل الزامات یوفا اطمینان حاصل کند. امیلیانو مارتینز به منچستر یونایتد لینک شده است، در حالی که مورگان راجرز مورد علاقه آرسنال قرار گرفته است.