مدیرعامل نفت مسجدسلیمان: مدارک نشان می‌دهد حق با ماست

مدیرعامل نفت مسجدسلیمان: مدارک نشان می‌دهد حق با ماست

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه نفت مسجدسلیمان گفت: اگر قرار باشد عدالت را برقرار کنند، حق با ماست و مدارک نیز نشان‌دهنده همین مسئله است.

سجاد مهدی‌پور درباره وضعیت پرونده فرجام‌خواهی باشگاه نفت مسجدسلیمان برای کسر امتیاز از داماش گیلان و احتمال بقای نفتی‌ها در لیگ دسته اول فوتبال، گفت: قرار بود رأی این پرونده را دو روز قبل از جنگ اعلام کنند که این شرایط (تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان) رخ داد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا نفت MIS برای لیگ یک آماده می‌شود یا لیگ دسته دوم فوتبال، اظهار داشت: هر دو باشگاه نفت مسجدسلیمان و داماش بلاتکلیف هستند و منتظر هستیم تا وضعیت پرونده مشخص شود. دوباره به مهدی تاج (رئیس فدراسیون فوتبال) نامه نوشتیم تا کمیته استیناف هر چه زودتر تکلیف را روشن کنند.

مدیرعامل باشگاه نفت مسجدسلیمان در مورد اینکه مالک داماش گفته بود نفتی‌ها می‌خواهند از مسیر نادرست به نتیجه برسند، تصریح کرد: ما در مسیر درست حرکت می‌کنیم و آنها در مسیر نادرست قرار دارند. اگر قرار باشد عدالت را برقرار کنند، حق با ماست و مدارک نیز نشان‌دهنده همین مسئله است.

مهدی‌پور درباره استدلال نفت مسجدسلیمان برای بقا خاطرنشان کرد: در حکم کمیته انضباطی آمده بود که برای بازگشت امتیاز به داماش، بدهی طلبکاران این باشگاه باید ظرف یک ماه تسویه می‌شد. این مبلغ، سه ماه بعد از رأی پرداخت شد و فقط دادگاه عالی ورزش (CAS) می‌توانست رأی کسر امتیاز را بعد از یک ماه بشکند.