حمله تند کاپیتان اینتر به هم‌تیمی‌اش پس از حذف جام جهانی باشگاه‌ها

حمله تند کاپیتان اینتر به هم‌تیمی‌اش پس از حذف جام جهانی باشگاه‌ها

پایگاه خبری فوتبالی - پس از حذف شوکه‌کننده اینتر از جام جهانی باشگاه‌ها با شکست ۲-۰ مقابل تیم برزیلی فلومیننزه در مرحله یک‌هشتم نهایی، لائوتارو مارتینز با لحنی تند از یکی از هم‌تیمی‌هایش انتقاد کرد، هرچند نامی از او نبرد. اما بعدها مشخص شد که هدف اصلی این اظهارات، هاکان چالهان‌اوغلو بوده است.

به گزارش فوتبالی، در این دیدار، چالهان‌اوغلو حتی در فهرست بازیکنان حاضر نیز حضور نداشت و در طول این تورنمنت برای اینتر به میدان نرفته بود. مارتینز پس از بازی گفت: "پیام من روشن است: هرکس می‌خواهد بماند، بماند؛ و هرکس نمی‌خواهد بماند، باید برود. ما برای پیراهنی مهم می‌جنگیم و باید برای اهداف بزرگ بجنگیم... من اسمی نمی‌برم، ولی چیزهایی دیدم که خوشم نیامد. به‌عنوان کاپیتان و رهبر تیم – هرچند اول از همه سرمربی مسئول است – اما وظیفه دارم که این را بگویم. من یا در یک سمت هستم یا سمت دیگر: می‌خواهم برای هدف بجنگم چون ما تیم بزرگی هستیم، دوباره به اوج برگشته‌ایم و می‌خواهم این مسیر را ادامه دهیم."

با وجود تلاش مارتینز برای ناشناس ماندن هدف انتقاداتش، جوزپه ماروتا، رئیس باشگاه اینتر، بعدتر تأیید کرد که مخاطب این صحبت‌ها چالهان‌اوغلو بوده؛ بازیکنی که در ماه‌های اخیر به صراحت از علاقه‌اش به پیوستن به گالاتاسرای صحبت کرده است. ماروتا در گفتگو با شبکه اسپورت مدیاست گفت: "من صحبت‌های لائوتارو را مثبت می‌بینم. او به‌عنوان کاپیتان، برخی حقایق و فرضیات را مطرح کرده. همیشه گفته‌ام: اگر بازیکنی بخواهد برود، بهتر است که برود. هیچ‌کس تاکنون صراحتاً این را نگفته، ولی شاید منظور او چالهان‌اوغلو بوده. این بخشی از روندهای طبیعی پایان فصل است که همیشه با آرامش با آن‌ها برخورد کرده‌ایم."

او افزود: «ما با چالهان‌اوغلو صحبت خواهیم کرد و بهترین تصمیم را در راستای منافع باشگاه و خود بازیکن خواهیم گرفت. این صحبت‌های لائوتارو، مورد تأیید باشگاه هم هست؛ این همان روحیه‌ای است که می‌تواند ما را به موفقیت برساند. افت انگیزه چالهان‌اوغلو؟ خیر، ما باید از او بابت آنچه برای باشگاه انجام داده تشکر کنیم."