اظهار نظر اسطوره بایرن مونیخ درباره قیمت بالای ستاره اشتوتگارت

اظهار نظر اسطوره بایرن مونیخ درباره قیمت بالای ستاره اشتوتگارت

پایگاه خبری فوتبالی - دیدی هامان، بازیکن سابق تیم ملی آلمان و کارشناس تلویزیونی، در مورد علاقه بایرن مونیخ به نیک وولتماده، مهاجم اشتوتگارت، نظرات خود را ارائه کرده و معتقد است که رقم درخواستی اشتوتگارت برای این بازیکن جوان بسیار فراتر از ارزش واقعی اوست.

به گزارش فوتبالی، پس از اینکه مکس ابرل، مدیر ورزشی بایرن، تأیید کرد که باشگاه قهرمان بوندسلیگا به جذب وولتماده فکر می‌کند، مذاکرات بین باواریایی‌ها و اشتوتگارت سرعت گرفته است. 

طبق گزارش کیکر، پاول وانر، بازیکن قرضی بایرن، می‌تواند به نهایی شدن این معامله کمک کند، زیرا دو باشگاه در مورد ارزش مبلغ انتقال فاصله زیادی با یکدیگر دارند.

وانر که دوران قرضیش در هایدنهایم رو به پایان است و تا سال ۲۰۲۷ با بایرن قرارداد دارد، در لیست اهداف اشتوتگارت قرار دارد. بنابراین، این بازیکن ۱۹ ساله می‌تواند به عاملی کلیدی در معامله وولتماده تبدیل شده و به عنوان یک اهرم چانه‌زنی مورد استفاده قرار گیرد تا مونیخی‌ها در نهایت مهاجم مورد نظر خود را به دست آورند.

هنگامی که از هامان در مورد پیگیری تبادل نظر بین مدیران بایرن و لوتار ماتئوس توسط مونیخ مرکور سوال شد، او پاسخ داد: "نسبتاً بی‌تفاوت. البته من شنیدم چه گفته شد. لوتار گفت که اشتوتگارت می‌تواند مبلغ نقل و انتقالی بیش از ۶۰ میلیون یورو درخواست کند. و این ممکن است همینطور باشد. از اشتوتگارت می‌شنوید که صحبت از ۱۰۰ میلیون یورو است. فقط باشگاه اشتوتگارت قیمت را تعیین می‌کند. نه اولی هوینس یا لوتار."

بازیکن سابق بایرن توضیح داد: "وولتماده فصل فوق‌العاده‌ای داشته و در مسابقات قهرمانی زیر ۲۱ سال اروپا نیز چشمگیر ظاهر شده است. اما واقعیت این است که او تابستان گذشته به صورت رایگان به اشتوتگارت منتقل شد و نام او حتی برای لیگ قهرمانان اروپا هم ثبت نشده بود. برای من، حتی ۵۰ میلیون یورو برای او زیاد است. من مبلغ نقل و انتقالی بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون یورو را می‌بینم و حتی این هم بسیار خوشبینانه است."

در همین حال، به نظر می‌رسد وولتماده بایرن را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده است. بر این اساس، او پیشنهاد دو باشگاه برتر اروپایی را رد کرده است. 

طبق گزارش بیلد، او روز یکشنبه پیشنهاد چلسی و ناپولی را رد کرده است. او کاملاً بر انتقال به مونیخ متمرکز است و بارها این موضوع را به مدیریت باشگاه اشتوتگارت گوشزد کرده است.