گونزالو گارسیا یا اندریک؟ رئال مادرید کدام بازیکن را باید نگه‌دارد؟

گونزالو گارسیا یا اندریک؟ رئال مادرید کدام بازیکن را باید نگه‌دارد؟

پایگاه خبری فوتبالی - فرناندو مورینتس ،اسطوره باشگاه رئال مادرید با تمجید از عملکرد گونزالو گارسیا، پیشنهاد کرده که اندریک برای کسب دقایق بیشتر، به صورت قرضی از باشگاه جدا شود.

به گزارش فوتبالی، گونزالو گارسیا که در این رقابت‌ها سه گل به ثمر رسانده و گل پیروزی‌بخش مقابل یوونتوس را نیز به نام خود ثبت کرده، از نگاه مورینتس می‌تواند جانشین ارزشمندی برای کیلیان امباپه باشد و باشگاه را از خرید گزینه‌های گران‌قیمت در بازار بی‌نیاز کند.

مورینتس در گفت‌وگو با برنامه اسپانیایی El Partidazo de COPE، از درخشش گارسیا در جام جهانی باشگاه‌ها ابراز خرسندی کرد و گفت: "من عاشق بازی گونزالو شدم؛ این واقعاً خبر بسیار خوبی برای رئال مادرید است. من همیشه معتقد بوده‌ام که بازیکنان جوان باید با تمام وجود تلاش کنند تا جایگاهی در تیم اصلی به دست بیاورند، و گارسیا دقیقاً همین کار را کرده."

او افزود: "اگر رئال مادرید در فکر جذب بازیکنانی مانند بودیمیر از اوساسونا یا ولاهوویچ از یوونتوس باشد، باید هزینه هنگفتی پرداخت کند. اما ماندن گونزالو تصمیم عاقلانه‌ای است. او دقایق بازی خودش را خواهد داشت و تأثیرش را هم خواهد گذاشت. در این جام جهانی باشگاه‌ها، او قطعاً مهم‌ترین اتفاق بوده است."

مورینتس همچنین در مورد آینده اندریک گفت: "من دوست دارم اندریک به صورت قرضی به تیمی برود که بتواند دقایق بیشتری بازی کند. گونزالو می‌تواند نقشی را ایفا کند که قرار بود اندریک داشته باشد."