محمد عمری لژیونر می‌شود؟

محمد عمری لژیونر می‌شود؟

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر پرسپولیس هنوز تیم فصل بعدش را انتخاب نکرده است.

به گزارش فوتبالی، حتما در جریان هستید که محمد عمری پس از پایان سربازی‌اش در ملوان طبق قراردادی که با پرسپولیس دارد باید به این تیم بازگردد. باشگاه پرسپولیس هم بارها اعلام کرده حاضر نیست عمری را به تیم دیگری بدهد و رضایتنامه او را صادر کند.

اما مبلغ پایین قرارداد عمری باعث شد تا او با تیم‌های دیگری هم مذاکره کند البته که رضا درویش قول اصلاح قرارداد را داده تا بتواند بازیکنش را حفظ کند.

حالا براساس اطلاعات فوتبالی، محمد عمری از تیم احمت گروزنی از لیگ روسیه پیشنهاد دارد. البته که سپاهان هم مشتری پروپاقرص وینگر پرسپولیس است و مذاکرات با او همچنان ادامه دارد.

گفته می‌شود تکلیف عمری در سه، چهار روز آینده مشخص می‌شود و باید دید پرسپولیس بازیکن جوانش را حفظ می‌کند و یا رضایتنامه‌اش را برای لیگ روسیه و یا سپاهان صادر می‌کند.