واکنش ستاره رئال مادرید به رویارویی با تیم سابقش

واکنش ستاره رئال مادرید به رویارویی با تیم سابقش

پایگاه خبری فوتبالی - رئال مادرید و بروسیا دورتموند امشب در مرحلهٔ یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها به مصاف یکدیگر می‌روند.

به گزارش فوتبالی، این دیدار برای جود بلینگام، ستاره انگلیسی مادرید، اهمیت خاصی دارد، چون او باید مقابل تیم سابق خود قرار گیرد.

بلینگام در نشست خبری پیش از بازی، دربارهٔ جنبه‌های مختلف این رقابت و تجربه‌اش از فصل جاری صحبت کرد و در ابتدا گفت: "«برای من بازی مقابل دورتموند بسیار خاص است. به این باشگاه و مردمش احترام زیادی قائلم. خاطرات خوبی از آنجا دارم. در فصل آخر حضورم در آلمان، تا آستانه قهرمانی در بوندس‌لیگا پیش رفتیم، ولی متأسفانه در آخرین لحظه از دست رفت."

او در ادامه به شرایط فعلی تیم آلمانی اشاره کرد: "آن‌ها دوباره سرمربی‌شان را عوض کرده‌اند و به نظرم پیشرفت زیادی داشته‌اند. با این حال، امیدوارم بتوانیم بازی را کنترل کرده و به پیروزی برسیم. "انتظار یک بازی سخت را دارم. شرایط آب‌وهوایی در میامی دشوار بود، ولی بعد از یک فصل طولانی، دارم از این تجربه لذت می‌برم. بازی در کشور دیگر، ورزشگاه‌های متفاوت و حضور هواداران شورانگیز تجربه‌ای عالی است. گاهی وقت‌ها در چنین تورنمنت‌هایی، زمان بیشتری را با هم‌تیمی‌ها می‌گذرانی که ارزشمند است."

در خصوص عملکرد تیم در فصل گذشته و انگیزه برای قهرمانی در جام جهانی باشگاه‌ها، بلینگام گفت: "فصل گذشته فقط دو جام گرفتیم که برای باشگاهی مثل رئال کافی نیست. این جام می‌تواند فرصتی باشد برای جبران و اضافه کردن یک عنوان مهم دیگر به ویترین افتخارات‌مان."

بلینگام همچنین دربارهٔ محرومیت برادرش، جوب بلینگام، که باعث شد نتواند مقابل برادر بزرگ‌تر خود بازی کند، گفت: "او خودش هم نمی‌دانست که محروم است. فکر کنم بارها این اتفاق افتاده و واقعاً ناراحت‌کننده است. برای خانواده ما می‌توانست لحظه‌ای تاریخی و خاص باشد، ولی خب، فوتبال همین است. مطمئنم فرصت دیگری در آینده خواهد بود."