پایگاه خبری فوتبالی - آرون رمزی، هافبک سابق آرسنال و یوونتوس، با پیوستن به باشگاه پوماس مکزیک، به نخستین بازیکن ولزی تاریخ لیگ مکزیک تبدیل شده است.
به گزارش فوتبالی، رمزی، در جریان معارفه رسمیاش به عنوان بازیکن جدید پوماس، اعتراف کرد که بیشتر اطلاعاتش درباره باشگاه جدید خود را از طریق اینترنت به دست آورده است. او با لبخند گفت:
"اول از همه باید تایید همسرم رو میگرفتم... با چند نفر صحبت کردم اما در دو هفته اخیر با اعضای باشگاه گفتوگوهایی داشتم و بعد هم سراغ گوگل، یوتوب و این چیزها رفتم تا بیشتر درباره باشگاه یاد بگیرم."
این هافبک ۳۴ ساله که سابقه بازی در آرسنال، یوونتوس و اخیرا لیگ دسته دوم انگلیس را دارد، از این انتقال بهعنوان یک تجربه متفاوت یاد کرد و ضمن تمجید از لیگ مکزیک، انگیزهاش برای ورود به این چالش جدید را بیان کرد:
"فکر میکنم لیگ هیجانانگیزی است که بازیکنان باکیفیت و تیمهایی رقابتی را شامل میشود. واقعا مشتاقم که این فضا را از نزدیک تجربه کنم."
رمزی همچنین با صحبتهایش درباره هواداران پوماس و سابقه باشگاه، دل برخی از طرفداران تیم مکزیکی را به دست آورد:
"میدانم هواداران این تیم بسیار پرشور هستند. این باشگاه تاریخ موفقی دارد و یکی از بزرگترین تیمهای مکزیک است. خیلی خوشحالم که بخشی از این مجموعه هستم."