نویدکیا چهره را در هم کشید؛ در فکر الدحیل!

نویدکیا چهره را در هم کشید؛ در فکر الدحیل!

پایگاه خبری فوتبالی- محرم نویدکیا در نخستین بازی خود پس از بازگشت به سپاهان چالش بزرگی در پیش دارد.

به گزارش فوتبالی، محرم نویدکیا که از جمله محبوب‌ترین بازیکنان سابق سپاهان نزد هواداران این تیم است، بار دیگر به عنوان سرمربی به جمع طلایی پوشان بازگشته تا کار نیمه تمام خود را به پایان برساند.

نویدکیا که به عنوان بازیکن به قهرمانی‌های متعددی با سپاهان رسیده، به عنوان سرمربی موفق به انجام این کار نشده و در زمان حضور سابق این سرمربی بر روی نیمکت سپاهان، طلایی پوشان در رتبه دوم جدول ایستاده و نایب قهرمان شدند.

بازگشت نویدکیا در صورتی می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد که این بار سرمربی محبوب بتواند کار نیمه تمام خود را به اتمام برساند و سپاهانی‌ها را پس از گذشت یک دهه بر بام فوتبال باشگاهی ایران جای دهد.

البته محرم پیش از همه این‌ها یک چالش بزرگ دیگر در نخستین بازی فصل پیش رو مقابل خود می‌بیند. دیدار با الدحیل قطر در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا که در قطر برگزار خواهد شد و برد و باخت در آن می‌تواند شرایط سپاهان را زمین تا آسمان عوض کند.

سرمربی سپاهان که این روزها با جدیت خاصی در تمرینات دیده می‌شود امیدوار است با برد آغاز و سپاهان را برای نخستین بار روانه لیگ نخبگان آسیا کند.