تسویه حسابی که ژابی آلونسو با دشمن قدیمی خود انجام داد

تسویه حسابی که ژابی آلونسو با دشمن قدیمی خود انجام داد

پایگاه خبری فوتبالی - ژابی آلونسو، سرمربی اسپانیایی رئال مادرید، شب گذشته در دیدار برابر بروسیا دورتموند موفق شد یک پرونده قدیمی را ببندد و به نوعی با گذشته تسویه‌ حساب کند. 

به گزارش فوتبالی ، او که پیش‌تر با لورکوزن در بوندسلیگا دوران درخشانی را تجربه کرده و سلطه ۱۱ ساله بایرن مونیخ را شکسته بود، در زمان حضورش در آلمان یک حساب باز با دورتموند داشت.

آخرین دیدار آلونسو با دورتموند در بای آرنا، با شکست سنگین ۴-۲ به پایان رسیده بود. آماری که برای او خوشایند نبود: تنها یک برد در پنج رویارویی، معادل ۲۵ درصد پیروزی. برای مربی‌ای که فوتبال را همچون پازلی پیچیده می‌بیند، چنین رکوردی نارضایت‌بخش بود. اما حالا با رئال مادرید و در جام جهانی باشگاه‌ها، فرصتی پیش آمد تا گذشته را جبران کند.

رئال مادرید با نمایشی قاطع در نیمه اول، دورتموند را تحت فشار قرار داد. گونسالو گارسیا با درخشش همیشگی‌اش، فران گارسیا با گلزنی پس از ۴۲۰ روز، و امباپه با ضربه‌ای دقیق، زمینه‌ساز پیروزی ۳-۲ تیم شدند. اخراج ناگهانی هویسن پایان بازی را کمی تلخ کرد، اما صعود به نیمه‌نهایی و نمایش مقتدرانه تیم، کاملاً رضایت‌بخش بود.

این پیروزی برای ژابی فقط یک برد نبود، بلکه بستن یک حلقه ناتمام بود. همان‌طور که کواچ، سرمربی سابق وولفسبورگ و رقیب دیروز، گفته بود: «ژابی کاری کرده که رئال، مثل بایر بازی کند.»