آقای گل لیگ ژست پیروزی گرفت (عکس)

آقای گل لیگ ژست پیروزی گرفت (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- امیرحسین حسین‌زا‌ده فصل آتی هم در تراکتور ماندنی است.

به گزارش فوتبالی، امیرحسین حسین‌زاده فصل گذشته سالی رویایی داشت و توانست با کسب عنوان آقای گلی لیگ برتر با ۱۴ گل زده، تاثیر به سزایی در نخستین قهرمانی تاریخ تی‌تی‌ها بر جای بگذارد.

حسین‌زاده که پس از اتمام فصل با پیشنهادهایی از خارج از ایران روبه‌رو شده بود، در گفت‌وگویی کوتاه مدعی شده بود با باشگاه در حال کلنجار رفتن برای جدایی است تا موجی از نگرانی بین پرشورها شکل بگیرد.

با این وجود مدیران تراکتوری با جدایی حسین‌زاده مخالفت کرده‌اند و نظر این بازیکن برای ادامه کارش در تراکتور جلب شده است؛ البته که حسین‌زاده با تراکتور قرارداد هم دارد.

این بازیکن امروز با اعضای داخلی تراکتور راهی استانبول شد تا از آنجا راهی منطقه اردویی پیش فصل شود. نکته جالب روحیه بالای آقای گل لیگ ایران با نشان دادن علامت پیروزی حین سفر است که از چشم عکاس رسانه رسمی تی‌تی‌ها دور نمانده است.

1997


تصویر خبر