افشاگری از نیمکت استقلال در دربی: بوژوویچ دکور بود، نوازی سرمربی! (ویدیو)

افشاگری از نیمکت استقلال در دربی: بوژوویچ دکور بود، نوازی سرمربی! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل استقلال در برنامه ورزش و مردم و در جملاتی عجیب مدعی شد در دربی برگشت فصل گذشته برابر پرسپولیس، محمد نوازی تیم را هدایت کرده است؛ نه بوژوویچ!

به گزارش فوتبالی، میودراگ بوژوویچ یکی از سرمربیان فصل گذشته استقلال است. مرد مونته‌نگرویی که در نهایت توفیقی در جمع آبی‌ها نداشت و از این تیم جدا شد تا دستیار ایرانی وی یعنی مجتبی جباری سکاندار استقلال شود.

یکی از انتقادات به مدیریت استقلال در فصل گذشته تعداد بالای تغییر در راس کادرفنی این تیم بود که البته نظری جویباری اعتقاد دارد تعویض ۷ سرمربی برای استقلال اغراق است و برخی مربیان نظیر سهراب بختیاری‌زاده از قبل در این تیم بودند. به نظر تعبیر مدیرعامل استقلال این است که حضور در کادرفنی به عنوان مربی و سپس برعهده گرفتن سرمربیگری، تغییر محسوب نمی‌شود!

وقتی مدیرعامل استقلال، بوژوویچ را دکور خطاب کرد

نکته جالب و عجیب صحبت‌های مدیرعامل استقلال درباره سرمربیان استقلال، تعبیر وی از نقش سرمربی خارجی این تیم در دربی برگشت فصل گذشته بود؛ جایی که نظری جویباری می‌گوید بوژوویچ در دربی هیچ‌کاره بوده و فقط او را آوردند تا دکور نیمکت باشد!

نظری جویباری می‌گوید شرایط استقلال جوری بوده که باید بوژوویچ را می‌آوردند ولی همه تعویض‌های استقلال در دربی با محمد نوازی بوده تا مشخص شود سرمربی پنهان آبی‌ها در بازی برابر پرسپولیس، نوازی بوده است!