چرا انریکه در ایتالیا موفق نبود؟

چرا انریکه در ایتالیا موفق نبود؟

پایگاه خبری فوتبالی - والتر ساباتینی، مدیر ورزشی سابق باشگاه آ اس رم، از دیدن موفقیت لوئیز انریکه در پاری‌سن‌ژرمن ابراز خوشحالی کرده و گفته که از دیدن تحقق پتانسیل مربیگری او لذت می‌برد. 

به گزارش فوتبالی، انریکه پس از فتح چهارگانه با پاریسن‌ ژرمن، اکنون تیمش را برای فینال جام جهانی باشگاه‌ها برابر چلسی آماده می‌کند.

ساباتینی که مدتی کوتاه با انریکه در رم همکاری داشت، در گفت‌وگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت: "علاقه و احترام عمیقی برای این مرد و مربی دارم. داریو کانوی، که با مدیر برنامه‌اش در تماس بود، او را به من معرفی کرد. بعد هم ریکی ماسارا و پاسکوال سنسیبیله را فرستادم تا چند بازی بارسلونا B را تماشا کنند. آن‌ها از سبک بازی‌اش شگفت‌زده برگشتند."

ساباتینی سپس به جنبه انسانی زندگی انریکه اشاره کرد: "او رشد کرده و پخته‌تر شده. اما مهم‌تر از همه، او فاجعه‌ی عظیمی مانند از دست دادن دخترش را پشت سر گذاشت. با وقار فوق‌العاده‌ای با این درد برخورد کرد؛ نمی‌خواهد کسی برایش سوگواری کند یا دلداری‌اش بدهد. انگار با دخترش یک پیمان شخصی و معنوی دارد، طوری که انگار هنوز با هم صحبت می‌کنند. مسئله‌ای از جنس ایمان است، و باور دارم هر پیروزی یا جشنش را به او تقدیم می‌کند."

در پاسخ به اینکه چرا پروژه‌ی انریکه در رم موفق نبود، ساباتینی گفت: "خیلی ساده است، باشگاه رفتار خوبی با او نداشت؛ حتی بعضی‌ها به شوخی به او لقب ‘استانیو’ داده بودند (اشاره به استن لورل از زوج کمدی لورل و هاردی). او از این رفتارها ناراحت شد."