هزینه معقول تراکتور برای خرید جدید؛ رضایت‌نامه 250 هزار یورویی!

هزینه معقول تراکتور برای خرید جدید؛ رضایت‌نامه 250 هزار یورویی!

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه تراکتور برای خرید تیبور حالیلوویچ، خرج زیادی انجام نداده است.

به گزارش فوتبالی، داستان ریکاردو آلوز و باشگاه تراکتور ظاهرا به پایان خود رسیده و دیگر خبری از این بازیکن پرتغالی در لیگ ایران نخواهد بود. ظاهرا محمدرضا زنوزی هم برای بازگشت آلوز ناامید شده و برای همین شاهد عقد قرارداد قرمزهای تبریز با تیبور حالیلوویچ بودیم.

حالیلوویچ ۳۰ ساله اهل کروات که توانایی بازی در پست هافبک دفاعی، میانی و تهاجمی را دارد، امروز به اردوی تراکتور در ترکیه اضافه شد تا کنار سایر بازیکنان برای فصل جدید مسابقات آماده شود. انتقال تیبور حالیلوویچ در رسانه‌های کروات بازتاب زیادی داشته و خبرنگاران، آن را انتقالی غیرمنتظره نامیده‌اند. تیبور حالیلوویچ همین چند وقت پیش قرارداد خود با گوریتسا را تمدید کرده بود و حتی رسانه رسمی این باشگاه هم بابت وفاداری این بازیکن، از او قدردانی کرد.

باشگاه تراکتور اما با پرداخت مبلغ 250 هزار یورو موفق شد رضایت تیبور حالیلوویچ از باشگاه گوریستا هم بگیرد و ظاهرا این بازیکن هم علاقه‌ای به ادامه همکاری با این تیم نداشته و تراکتور را انتخاب کرده است. به هرجهت تراکتور خرید نسبتا خوبی انجام داده و باید دید تیبور حالیلوویچ مانند سایر بازیکنان خارجی تراکتور می‌تواند در لیگ برتر ایران عملکرد خوبی داشته باشد یا نه. البته در صورت تحقق برخی شروط (مانند قهرمانی تراکتور)، قرمزهای تبریز باید 250 هزار دلار دیگر هم به باشگاه گوریتسا پرداخت کنند.