انتقال ستاره لیورپول به قهرمان سری‌آ به بن بست خورد؟

انتقال ستاره لیورپول به قهرمان سری‌آ به بن بست خورد؟

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه لیورپول ممکن است داروین نونیز، مهاجم اروگوئه‌ای خود را در فصل آینده نیز حفظ کند، چون که حاضر نیست از رقم ۶۰ میلیون یورویی برای فروش او کوتاه بیاید. 

به گزارش فوتبالی، این در حالی است که ناپولی علاقه زیادی به جذب این بازیکن دارد و پیشنهادی ۵۵ میلیون یورویی ارائه داده است.

به نقل از کوریره دلو اسپورت، مدیر ورزشی ناپولی، جیووانی مانا، قرار است روز دوشنبه با مدیر برنامه‌های نونیز، فالی رمضانی، دیدار کند تا درباره جنبه‌های مالی انتقال گفتگو کنند. با این حال، لیورپول همچنان بر موضع خود مبنی بر دریافت کامل رقم ۶۰ میلیون یورو پافشاری می‌کند و قصدی برای کاهش مبلغ ندارد؛ حتی با وجود این‌که نونیز در برنامه‌های آرده اسلات برای فصل ۲۶-۲۰۲۵ جایی ندارد.

آنتونیو کونته، سرمربی جدید ناپولی، یکی از تحسین‌کنندگان سبک بازی نونیز است و او را هدف نخست نقل‌وانتقالاتی خود معرفی کرده. باشگاه ایتالیایی پیشنهادی به ارزش ۵۰ میلیون یورو به‌همراه ۵ میلیون یورو پاداش ارائه کرده، اما به‌گزارش منابع ایتالیایی، "لیورپول حتی ذره‌ای عقب‌نشینی نکرده است."

مانع دیگر بر سر راه این انتقال، دستمزد موردنظر نونیز است. مهاجم ۲۵ ساله در حال حاضر در آنفیلد سالانه ۵.۵ میلیون یورو دریافت می‌کند، و درخواست افزایش دستمزد به ۶ میلیون یورو دارد. این در حالی است که ناپولی مایل به پرداخت مبلغی کمتر از آن است.

دیدار روز دوشنبه بین مانا و رمضانی ممکن است نقش تعیین‌کننده‌ای در نهایی شدن یا شکست این انتقال داشته باشد، اما در صورت ادامه بن‌بست، نونیز ممکن است تا پایان فصل در لیورپول باقی بماند.