رسانه ازبک: مهاجم استقلال با نفتچی به توافق رسید

رسانه ازبک: مهاجم استقلال با نفتچی به توافق رسید

پایگاه خبری فوتبالی- طبق اعلام رسانه ازبکستانی، جوئل کوجو مهاجم استقلال از این تیم جدا خواهد شد و به لیگ ازبکستان بر می گردد.

به گزارش فوتبالی، تیم فوتبال استقلال صبح امروز برای برپایی اردوی پیش فصل خود راهی ترکیه شد. جوئل کوجو مهاجم قرقیزستانی آبی های پایتخت که این روزها شایعات زیادی در خصوص جدایی او منتشر می شود هم همراه با تیم به ترکیه رفت.

چند روز پیش "فوتبالی" خبر داد که ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال با جدایی جوئل کوجو موافقت کرده است. حالا رسانه اسپورت ازبکستانی ساعتی پیش در خبری مدعی شد که مهاجم استقلال با تیم نفتچی ازبکستان به توافق رسیده و قرار است به این تیم بپیوندد.

رسانه اسپورت ازبکستان در خبر خود نوشته است:"مدیربرنامه‌های جوئل کوجو امروز از ایران به ازبکستان پرواز کرده است. همانطور که می‌دانیم، کوجو با باشگاه نفتچیبه توافق رسیده است. نسف قارشی نیز به او علاقه داشت. با این حال، این بازیکن نفتچی را انتخاب کرد."

استقلال این روزها به دنبال جذب مهاجم جدید است و به نظر می رسد که کوجو به زودی از استقلال جدا خواهد شد.

جوئل کوجو در نقل و انتقالات زمستانی با قراردادی سه فصل و نیم فوتبالی به استقلال پیوست و هنوز سه فصل دیگر با این تیم قرارداد دارد. با این حال باید منتظر ماند و دید آیا این مهاجم خیلی زود از استقلال جدا خواهد شد و مجددا به لیگ ازبکستان بر می گردد یا فصل آینده هم پیراهن استقلال را بر تن می کند.