بازیکن سابق بارسلونا: فوتبال در بارسلونا خلاصه نمی‌شود!

بازیکن سابق بارسلونا: فوتبال در بارسلونا خلاصه نمی‌شود!

پایگاه خبری فوتبالی - اونای هرناندز از دلایل جدایی‌اش از باشگاه دوران کودکی‌اش بارسلونا و تجربه درخشانش در عربستان سعودی با الاتحاد سخن گفته است.

به گزارش فوتبالی، این هافبک ۲۰ ساله ژانویه گذشته و پس از دریافت پیشنهادی چشمگیر از الاتحاد، بارسا را ترک کرد. هرناندز، با توجه به اینکه قراردادش رو به پایان بود و هیچ پیشنهاد تمدیدی از سوی آبی‌ و اناری‌ها ارائه نشده بود، تصمیم گرفت رویای کودکی‌اش را کنار بگذارد و چالشی تازه را در خاورمیانه تجربه کند.

اونای، که بیش از دو فصل در رده‌های پایه بارسا حضور داشت و رویای اولین بازی برای تیم اصلی را در سر می‌پروراند، مجبور شد تا علی رغم میل قلبی‌اش کاتالونیا را ترک کند. او در گفت‌وگو با Sport توضیح داد:
"از وقتی وارد آکادمی بارسا شدم، هدفم واضح بود: می‌خواستم برای تیم اصلی بازی کنم. از کودکی هوادار بارسا بودم و این همیشه رویایم بود اما بنا به شرایط، این اتفاق نیفتاد. خیلی واضح است که فوتبال فقط در بارسا خلاصه نمی‌شود؛ فرصت‌های زیادی برای بازی در سطح بالا وجود دارد. همیشه می‌توان برگشت."

او درباره آن روزهای سرنوشت‌ساز گفت:
"هفته‌های آخر سخت و ناراحت‌کننده بودند. قراردادم رو به پایان بود و باید راهی برای آینده پیدا می‌کردم. وقتی پیشنهاد الاتحاد آمد، تصمیم‌گیری راحت‌تر شد. جدا شدن از خانه و باشگاهی که می‌خواستی در آن به تیم اصلی برسی، تصمیم ساده‌ای نیست. اصلا انتظار نداشتم طی چند ماه دو جام ببرم. با ذهنیت پیشرفت و یادگیری به اینجا آمدم. به من گفته بودند این دوره‌ای برای تطبیق پذیری است اما در نهایت توانستم دقایق زیادی بازی کنم، با گل و پاس گل به تیم کمک کنم و دو عنوان مهم را کسب کنیم."