چهارمین تقابل زنان ایران و لبنان؛ حریف دلخواه ایران

چهارمین تقابل زنان ایران و لبنان؛ حریف دلخواه ایران

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی فوتبال زنان ایران فردا در سومین دیدارش در مقدماتی جام ملت‌های زنان آسیا به مصاف لبنان می‌رود.

به گزارش فوتبالی، سومین دیدار تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی جام ملت‌های زنان آسیا فردا از ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه مقابل لبنان برگزار می‌شود. لبنان تیمی است که همیشه مقابل ایران بازنده بوده و از آن حریفانی به‌حساب می‌آید که زنان ایران از بازی مقابل آنها لذت می‌برند. لبنان دو بازی در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا انجام داده که مقابل اردن چهار بر صفر و مقابل بوتان دو بر یک شکست خورده است تا با دو شکست به دیدار مقابل ایران بیاید.

اما سابقه تقابل ایران و لبنان حکم به برتری قاطع ایران می‌دهد. زنان ایران و لبنان تا کنون سه بار با یکدیگر دیدار داشته‌اند که هر سه بار ایران پیروز میدان شده است. اولین تقابل دو تیم به سال ۸۶ و زمانی که فوتبال ایران در عرب آسیا حضور پیدا می‌کرد بر‌میگردد که ملی‌پوشان فوتبال زنان ایران با ۳ گل لبنان را شکست دادند. دومین تقابل ایران و لبنان با برد پرگل ایران به پایان رسید. در آن مسابقه که در مهرماه سال ۹۰ برگزار شد ایران با نتیجه ۸ بر یک لبنان را شکست داد. آخرین تقابل دو تیم هم آبان ۹۷ و در مرحله مقدماتی المپیک ۲۰۲۰ بود که ایران توانست با نتیجه ۸ بر صفر لبنان را شکست دهد و قاطع‌ترین بردش را تا به امروز کسب کرده باشد. با نگاهی به سه تقابل قبلی ایران و لبنان مشخص می‌شود که زنان ایران همیشه مقابل این تیم به راحتی پیروز شده‌اند و بعید است فردا هم کار سختی مقابل لبنان داشته باشند.

تیم ملی فوتبال زنان ایران در دو مسابقه قبلی خود به ترتیب مقابل سنگاپور و بوتان با نتایج ۴ بر صفر و ۷ بر یک پیروز شده است و در صدر جدول گروه قرار دارد.