پایگاه خبری فوتبالی- علیرضا بیرانوند حتی در صورت اعلام رضایت توسط باشگاه پرسپولیس باز هم محروم خواهد شد.
به گزارش فوتبالی، چند روزی هست که صحبت از مذاکره بین تراکتور و پرسپولیس بر سر رضایت در پرونده شکایت باشگاه تهرانی از علیرضا بیرانوند نقل محافل شده است. موضوعی که با جلسه محمدرضا زنوزی و رضا درویش آغاز شد و در ادامه هیات مدیره پرسپولیس به مدیرعامل این تیم اجازه داد تا به دنبال جذب بازیکن از تراکتور در ازای دادن رضایت به باشگاه تبریزی باشد.
با این حال به نظر میرسد که طرفین از مانع بزرگ قانونی در ین زمینه بیاطلاع هستند. موضوعی که توسط یک عضو کمیته استیناف که نخواسته نامش فاش شود، توضیح داده شده و او به روزنامه گل گفته باتوجه به اینکه رای توسط کمیته استیناف صادر شده، دیگر امکان تغییر رای با مصالحه وجود ندارد.
عضو کمیته استیناف به روزنامه گل چنین گفته است: «اردیبهشت ماه امسال حکم قطعی علیرضا بیراوند صادر شده است. اینکه چرا تا به امروز این حکم را صادر نکرده اند هم به این کمیته مربوط نمی شود، اما باتوجه به صدور حکم قطعی دیگر از لحاظ قانونی امکان مصالح و بخشش وجود ندارد. با توجه به صدورحکم قطعی، دیگر رییس فیفا هم نمی تواند آن را تغییر دهد یا بی اثر کند. طبق قوانین فوتبال تنها دادگاه CAS می تواند این پرونده را دوباره بررسی کرده و آن را تغییر دهد و ولاغیر. با مصالحه یا صرف نظر باشگاه پرسپولیس به عنوان شاکی هم باز حکم لازم الاجرا است. مصالحه و توافق برای زمان قبل از صدور حکم است. حالا که جکم قطعی صادر شده این چیزها بی فایده بود و نمی تواند جلوی اجرای آن را بگیرد.»