سرمربی جدید رونالدو برای اولین بار با او دیدار می‌کند

سرمربی جدید رونالدو برای اولین بار با او دیدار می‌کند

پایگاه خبری فوتبالی - ژرژ ژسوس، سرمربی پرتغالی النصر عربستان، امروز برای نخستین بار در تمرینات پیش‌فصل این تیم حاضر می‌شود تا رسماً هدایت زردپوشان را در فصل جدید آغاز کند. 

به گزارش فوتبالی ، طبق گزارش منابع نزدیک به باشگاه، بازیکنان النصر صبح پنج‌شنبه ابتدا تست‌های پزشکی را پشت سر می‌گذارند و سپس در شامگاه همان روز در نشستی با ژسوس شرکت خواهند کرد؛ جلسه‌ای که می‌تواند آغازگر دوران تازه‌ای برای این تیم پرستاره باشد.

نادر الشراری، مدافع جدید النصر که به‌تازگی از الشباب جدا شده، پس از دریافت رضایت‌نامه رسمی، از همان روز نخست در کنار سایر بازیکنان تمرین خواهد کرد و فرصت دارد زودتر با سبک کار سرمربی جدید آشنا شود.

احتمال دارد ژسوس پس از نشست اولیه با بازیکنان، یک جلسه تمرینی سبک را نیز در همان شب برگزار کند. به‌دنبال این آغاز، تیم النصر روز یک‌شنبه راهی اتریش می‌شود تا نخستین مرحله از اردوی خارجی خود را برگزار کند. سپس، مرحله دوم تمرینات تدارکاتی در پرتغال برگزار خواهد شد و طبق برنامه‌ریزی، بازیکنان در تاریخ ۱۱ اوت (۲۱ مرداد) به ریاض بازمی‌گردند.

همچنین شش بازیکن ملی‌پوش النصر که در جام طلایی اخیر همراه تیم ملی عربستان بودند، روز ۲۵ ژوئیه (سوم مرداد) به اردو اضافه خواهند شد. این بازیکنان شامل نواف العقیدی، عبدالإله العمری، ایمن یحیی، سالم النجدی، علی الحسن و نواف بوشل هستند که پس از استراحت، به ترکیب بازمی‌گردند.