پایگاه خبری فوتبالی- دو مهاجم کروات تراکتور فصل گذشته شرایط بسیار ایدهآلی در این تیم داشتند.
به گزارش فوتبالی، شاید بتوان مدعی شد تراکتور که فصل گذشته توانست عنوان قهرمانی لیگ برتر را به دست بیاورد، بهترین بازیکنان خارجی لیگ را در اختیار داشت که بار زیادی از دوش این تیم برداشتند.
تومیسلاو اشترکال و دوماگوی درژودک دو مهاجم اهل کشور کرواسی این تیم بودند که هر کدام برای تیتیها در لیگ برتر ۸ گل به ثمر رساندند تا گلزنترین بازیکنان خارجی فصل باشند.
اشترکال در لیگ قهرمانان دو آسیا هم موفق به ثمر رساندن ۳ گل شد تا ۱۱ گل زده برای تیمش داشته باشد و دروژدک هم ۲ گل زده در رقابت های آسیایی داشت تا این دو مهاجم کروات در مجموع ۲۱ گل زده برای تیم خود داشته باشند.
این دو بازیکن در اردوی پیش فصل تراکتور در ترکیه هم حاضر هستند و به دنبال بهبود شرایط خود در فصل آتی خواهند بود و باید دید اسکوچیچ باز هم با دو اسلحه کروات خود موفق به تهدید دروازه تیمهای لیگ برتری خواهد شد یا نه.