پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه الاهلی عربستان در نظر دارد تا الن-ماکسیمن، وینگر فرانسوی خود را در بازار نقل و انتقالات تابستانی به فروش برساند؛ با این حال، تاکنون پیشنهادی که رضایت مدیران باشگاه را جلب کند، دریافت نشده است.
به گزارش فوتبالی ، تنها پیشنهاد رسمی که برای ماکسیمن مطرح شده، از سوی باشگاه رن فرانسه بوده است، اما رقم پیشنهادی این باشگاه به اندازهای نبوده که الاهلی با آن موافقت کند و به احتمال زیاد این پیشنهاد رد خواهد شد. پیش از این نیز باشگاه الریاض به جذب این بازیکن ابراز علاقه کرده بود، اما مذاکرات به مرحله ارائه پیشنهاد رسمی نرسید.
با توجه به حضور گابریل ژوتا در پست وینگر در الاهلی، باشگاه سعودی به دنبال ایجاد فضا در ترکیب خود با فروش ماکسیمن است. با این وجود، ماکسیمن که تا پایان فصل آینده قرارداد دارد، به اردوی پیشفصل تیم در اتریش پیوسته و تا زمان مشخص شدن وضعیت آیندهاش، همراه تیم خواهد بود.
فصل گذشته، ماکسیمن به صورت قرضی در فنرباغچه توپ زد و در ۳۱ بازی، ۴ گل به ثمر رساند و ۵ پاس گل داد. او در تابستان ۲۰۲۳ از نیوکاسل به الاهلی پیوست و در مجموع ۳۱ بازی برای این تیم انجام داد که حاصل آن ۴ گل و ۱۰ پاس گل بود.