تحلیل خبرنگار اسپانیایی درباره وضعیت مهاجم برزیلی رئال مادرید

تحلیل خبرنگار اسپانیایی درباره وضعیت مهاجم برزیلی رئال مادرید

پایگاه خبری فوتبالی - آینده رودریگو گوئس در رئال مادرید همچنان مبهم باقی مانده و حالا به‌نظر می‌رسد که گزینه‌های جدی برای خروج این بازیکن از سانتیاگو برنابئو، یکی‌یکی در حال از بین رفتن هستند. 

به گزارش فوتبالی ، در تازه‌ترین تحلیل‌ها، رامون آلوارس د مون، خبرنگار سرشناس اسپانیایی، در برنامه «ال کورنر» به شرایط پیچیده رودریگو در بازار تابستانی پرداخت.

او معتقد است که برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی، باشگاه‌هایی مثل آرسنال و لیورپول عملاً توانایی خرید این وینگر برزیلی را ندارند. لیورپول در این تابستان هزینه قابل توجهی انجام داده و آرسنال نیز با جذب بازیکنانی چون مادوئکه برنامه نقل‌وانتقالاتی خود را تقریباً بسته است. بایرن مونیخ شاید گزینه‌ای باقی‌مانده باشد، اما تردید زیادی درباره پرداخت رقم بالای ۱۰۰ میلیون یورو از سوی این باشگاه وجود دارد.

آلوارس د مون تأکید کرد که رئال تمایلی ندارد آغازکننده مذاکرات فروش باشد، زیرا چنین اقدامی می‌تواند ارزش بازیکن را کاهش دهد. به گفته او، نه باشگاه تاکنون پیشنهادی رسمی دریافت کرده و نه خود رودریگو تمایلی جدی برای جدایی نشان داده است.

او در پایان گفت: «بازار برای رودریگو قفل شده است. برخلاف تصور برخی که رفتن او را قطعی می‌دانستند، در حال حاضر هیچ مسیر روشنی برای خروج او وجود ندارد، و نه بازیکن قصد ترک دارد و نه مشتری جدی برایش باقی مانده است.»