فوق ستاره دنیای فوتبال 25 ساله شد

فوق ستاره دنیای فوتبال 25 ساله شد

پایگاه خبری فوتبالی - ارلینگ هالند، ستاره نروژی منچستر سیتی، در تاریخ 21 جولای 2025 تولد 25 سالگی خود را جشن می‌گیرد.

به گزارش فوتبالی، هالند در ژانویه 2025 قرارداد خود را با منچسترسیتی تا سال 2034 تمدید کرد، که طولانی‌ترین قرارداد تاریخ لیگ برتر (9.5 سال) محسوب می‌شود. سیتی در این قرارداد بند فسخ را حذف کرد و شایعات انتقال به رئال مادرید یا بارسلونا را کاهش داد. ارزش این قرارداد به‌عنوان یکی از پرسودترین قراردادهای تاریخ ورزش توصیف شده است.

هالند که در لیدز انگلستان به دنیا آمد و در نروژ بزرگ شد، از زمان پیوستن به منچسترسیتی در سال 2022 به یکی از بهترین مهاجمان جهان تبدیل شده است. هالند اولین بازیکن تاریخ لیگ برتر است که در سه بازی خانگی متوالی هت‌تریک کرده و سریع‌ترین بازیکنی است که به 2، 3، 4، و 5 هت‌تریک در این لیگ رسیده است. او همچنین رکورددار بیشترین گل در یک فصل لیگ برتر (36 گل در 2022/23) است.

هالند در سال 2023 جوایز متعددی از جمله کفش طلای لیگ برتر، کفش طلای لیگ قهرمانان، کفش طلای اروپا، بهترین بازیکن فصل لیگ برتر، بهترین بازیکن جوان فصل لیگ برتر، جایزه FWA، جایزه بهترین بازیکن مرد یوفا و جایزه گرد مولر را کسب کرد. او همچنین در سال‌های 2021 تا 2024 در تیم منتخب سال فیفا حضور داشت. هالند با 111 گل در 126 بازی برای منچسترسیتی، نقش کلیدی در موفقیت‌های این تیم از جمله سه‌گانه 2022/23 داشته است.