ادعای سرمربی سابق نیوکاسل: لیورپول نظر ایساک را تغییر داده است

ادعای سرمربی سابق نیوکاسل: لیورپول نظر ایساک را تغییر داده است

پایگاه خبری فوتبالی - آلن پاردیو، سرمربی سابق نیوکاسل، معتقد است که شایعات نقل و انتقالاتی پیرامون یک انتقال احتمالی به لیورپول در تابستان جاری، نظر الکساندر ایساک را تغییر است.

به گزارش فوتبالی، این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که این مهاجم سوئدی توسط ادی هاو، سرمربی کلاغ‌ها، از فهرست تیم برای بازی دوستانه اخیر مقابل سلتیک کنار گذاشته شد.

ادی هاو فاش کرد که ستاره تیمش را به دلیل شایعات نقل و انتقالاتی جاری، از اسکاتلند به خانه فرستاده است. هفته گذشته، لیورپول به نیوکاسل اطلاع داده بود که در صورت تغییر موضع "غیرقابل فروش" خود، مایل به ارائه پیشنهاد برای ایساک هستند.

اما قرمزها از آن زمان به بعد با هوگو اکیتیکه از فرانکفورت به توافق رسیده‌اند و مذاکرات نیوکاسل را برای جذب او به هم ریخته‌اند. این موضوع احتمال انتقال ایساک به لیورپول را کاهش می‌دهد، اما آیا علاقه قهرمان لیگ برتر می‌تواند او را بی‌قرار کرده باشد؟

پاردیو اینطور فکر می‌کند. سرمربی سابق نیوکاسل در "تاک‌اسپورت" گفت: "با توجه به نشانه‌ها، به نظر می‌رسد بازیکن تحت تاثیر قرار گرفته است. ادی یک حرکت عاقلانه انجام داد و او را از معادله خارج کرد... اینکه آیا او تحت تاثیر قرار گرفته بود یا نه، می‌توانیم در مورد آن گمانه‌زنی کنیم. آنچه می‌دانم این است که خارج کردن او از معادله یک حرکت عاقلانه بود."

پاردیو ادامه داد: "وقتی بازیکنان می‌خواهند جدا شوند و با اقداماتشان آن را کاملاً واضح بیان می‌کنند، می‌تواند مشکل‌ساز باشد. آیا نظر ایساک تغییر کرده است؟ من می‌گویم احتمالاً بله. بنابراین آن‌ها اکنون یک نبرد در پیش دارند. فکر می‌کنم ادی سعی می‌کند این موضوع را کم‌اهمیت جلوه دهد، اما تا زمانی که لیورپول کارش را انجام ندهد، این موضوع از بین نخواهد رفت."

به نظر می‌رسد این "کار" به معنی جذب اکیتیکه است و پس از تکمیل این انتقال، علاقه به ایساک احتمالاً از بین خواهد رفت. اما هاو پس از کنار گذاشتن او، باید راه درستی برای بازگرداندن او به ترکیب پیدا کند.

 تاک‌اسپورت گزارش می‌دهد که قرار نبود ایساک در بازی دوستانه مقابل سلتیک شرکت کند، اما اینکه سرمربی به شایعات نقل و انتقالاتی او اشاره کرده، نشان می‌دهد که این موضوع بین آن دو مورد بحث قرار گرفته است.

این ممکن است مشکلاتی را پیش از فصل جدید ایجاد کند، اما پاردیو معتقد است که بازیکنان نیوکاسل زیاد نگران نخواهند بود.

وقتی از او پرسیده شد که چگونه با این وضعیت برخورد می‌کرد، گفت: "این به شما (سرمربی) بستگی دارد، شما رختکن را مدیریت می‌کنید. آنچه می‌بینید این است که وقتی بازیکنان توسط باشگاه‌های بزرگتر هدف قرار می‌گیرند، سایر بازیکنان، بازیکنان باتجربه معمولاً طرف بازیکن را می‌گیرند. صرف نظر از اینکه باشگاه چه تصمیمی می‌گیرد، همه آن‌ها می‌خواهند در حرفه خود پیشرفت کنند، همه آن‌ها یک قرارداد بزرگتر، یک باشگاه بزرگتر می‌خواهند."

پاردیو افزود: "در مورد لیورپول، من معتقدم که بازیکنان دیگر چندان نگران نیستند. آن‌ها البته می‌خواهند او بماند... و فکر خواهند کرد که یک روز این می‌تواند برای خودشان اتفاق بیفتد، بنابراین می‌خواهند ببینند که باشگاه با بازیکن به درستی رفتار می‌کند. باید تعادل ظریفی بین گفتن به بازیکن که وظیفه آن‌ها بازی کردن است و کنار گذاشتن یکی برای آسان‌تر کردن کار برای همه، پیدا کنید."

نیوکاسل اواخر این هفته برای تور پیش‌فصل خود به آسیا سفر خواهد کرد و انتظار می‌رود ایساک بخشی از تیم اعزامی باشد. با این حال، دقایق بازی او ممکن است در ابتدا محدود باشد. 

کلاغ‌ها در تور خود با آرسنال و تاتنهام بازی خواهند کرد. سپس فصل خود را در ۱۶ آگوست آغاز می‌کنند.