تاکید بر وعده‌ای تکراری: استقلال خوبی را خواهید دید!

تاکید بر وعده‌ای تکراری: استقلال خوبی را خواهید دید!

پایگاه خبری فوتبالی- هواداران استقلال پس از جذب مهاجم مازاد پرسپولیس بازهم یک وعده تکراری را شنیدند.

به گزارش فوتبالی، به نظر می‌رسد هواداران استقلال امسال هم باید قید نه تنها یک تیم رویایی بلکه حتی قید یک تیم معمولی که توان رقابت با پرسپولیس، سپاهان و تراکتور را داشته باشد، بزنند و به فکر امتیاز گیری از تیم‌های میانه جدولی باشند!

درحالیکه نگرانی‌های زیادی درمورد تکرار شرایط مشابه فصل گذشته وجود دارد، رییس هیات مدیره استقلال در واکنش به اعتراض یک هوادار مبنی بر اینکه دوماه پیش گفتید تیم خوبی می‌بندیم ولی الان می‌گویید مدیرعامل و مربی باید تیم ببندند پس چرا به هوادار قول تیم رویایی دادید، چنین پاسخی داده است:"تیم را من نمی‌بندم. صبح تا شب به همه توهین می‌شود و در چنین فضایی باید تصمیم گیری کنیم. من وظیفه دارم به مجموعه باشگاه اطمینان بدهم که بتواند تیم قوی و مناسب ببندد. فصل گذشته تنها فصلی بوده که کسی نگفته طلب دارم. من مشکلی برای تیم بستن ندارم ولی وقتی فرد دیگری مسئولیت فنی را برعهده دارد و لیست می‌دهد، موظفیم طبق آن برنامه جلو برویم. اگر گفتم، براساس حرکت کلی گفتم و الان هم همین را می‌گویم. در این مدت هم با ساپینتو و هم سیدورف صحبت می‌کنیم. بخش عمده‌ای از همین پیشنهاداتی که می‌دهید توسط مجموعه فنی گفته می‌شود."

تاجرنیا صحبت‌های خودش را با چاشنی اعتراض به رفتار هواداران استقلال اینطور ادامه می‌دهد: "شما فضاسازی‌هایی می‌کنید که اصلا مدیریت را فشل می‌کند. وقتی خیلی راحت در مورد فلان فرد، فلان سرمربی و فلان مجموعه این همه لایک می‌زنید یا در مورد فلان بازیکن این همه توصیه می‌کنید، مدیریت نمی‌تواند چانه زنی خودش را بکند."

رئیس هیات مدیره استقلال درپاسخ به اعتراض هواداری که گفت 6ماه قبل هم همین حرف‌ها را زدید و هیچ تغییری در تیم دهم جدول نشده، استقلال کلا 5 بازیکن جدید گرفته و دوباره قرار است تا هفته هفتم تیم دچار مشکل باشد و بعد از آن هم به خاطر مشکل بدنی فصل را از دست بدهیم، چنین پاسخی داده است:"حداقل نصف بازیکنان تیم تغییر می‌کنند. این صحبت ها چه کمکی به تیم می‌کند؟ در این مجموعه افرادی حرف‌های شما را می‌شنوند. من از شما استقلالی تر نباشم کمتر نیستم. الان درست می‌گویید ولی همین شما بعدا می‌گویید چرا حرف سرمربی را گوش نمی‌دهید."

تاجرنیا صحبت‌هایش را با وعده‌ دادن به هواداران تیمش به پایان می‌رساند:"مطمئن باشید ظرف چند روز آینده اتفاقات خوبی می‌افتد و استقلال خوبی را در فصل آینده می‌بینید. طی دو روز گذشته مدیریت جلسه خیلی خوبی با ساپینتو داشته، به لیست کوتاهی رسیده‌اند و تلاش می‌کنند آن را انجام بدهند."

وعده‌ای که حداقل در این شرایط نمی‌توان با دید مثبت به آن نگاه کرد چرا که در شرایطی که تقریبا اکثریت هواداران استقلال مخالف عقد قرارداد با عیسی آل کثیر بودند، سخنگوی باشگاه استقلال، از عقد قرارداد یکساله با این بازیکن خبر داده است.