پایگاه خبری فوتبالی - دروازهبان نیجریهای تیم اودینزه، مدوکا اوکویه، به دلیل دخالت در شرطبندی غیرقانونی، دو ماه از حضور در میادین محروم شد.
به گزارش فوتبالی، طبق گزارش فوتبال ایتالیا، مدوکا اوکویه که در دیدار تاریخ ۱۱ مارس، بین اودینزه و لاتزیو به دلیل اتلاف وقت کارت زرد گرفت، حالا مشخص شده که اخطارش، بخشی از ماجرایی بزرگتر بوده است؛ گزارشها حاکی از آن است که موجی از شرطبندیهای مشکوک روی دریافت کارت زرد او، درست از منطقه اودینه انجام شده و سودی بیش از ۱۲۰ هزار یورو به همراه داشته است، که همین موضوع باعث شد مقامات ایتالیایی تحقیقات گستردهای را آغاز کنند و پس از بررسی، تخلف اوکویه را در چارچوب "شرطبندی غیرقانونی" تأیید کنند، در حالی که احتمال محرومیتی چهارساله به دلیل تقلب ورزشی وجود داشت، کمیسیون انضباطی در نهایت حکم سبکتری برای این دروازهبان ۲۵ ساله صادر کرد و اوکویه تنها 2 ماه از حضور در میادین محروم شد، این محرومیت از ۱۸ آگوست آغاز میشود و او را از حضور در شش بازی ابتدایی رقابت های سری آ بازمیدارد، اوکویه که در سال ۲۰۲۳ از واتفورد به اودینزه پیوست، تاکنون ۱۸ بار برای تیم ملی نیجریه نیز به میدان رفته است.
پیش از اوکویه، بازیکنانی مثل ایوان تونی، ساندرو تونالی و نیکولو فاجیولی، مشهورترین فوتبالیست هایی بوده اند که در 3-2 سال اخیر به دلیل شرط بندی غیرقانونی از حضور در میادین محروم شدند.