تاجرنیا تایید کرد؛ ساپینتو، شجاعی و ثابت‌ایمانی را می‌خواهد!

تاجرنیا تایید کرد؛ ساپینتو، شجاعی و ثابت‌ایمانی را می‌خواهد!

پایگاه خبری فوتبالی- لیست نقل‌وانتقالاتی ریکاردو ساپینتو از سوی رییس هیات‌مدیره باشگاه استقلال تایید شد.

به گزارش فوتبالی، چند روز پیش بود که لیست خرید بازیکنان داخلی استقلال از سوی رسانه‌ها منتشر شد و برخی بر این باور بودند که ساپینتو چنین لیستی نداده و انتشار این لیست، حاشیه‌ای جدید برای آبی‌های تهران است.

عیسی آل‌کثیر، غلامرضا ثابت‌ایمانی، علی شجاعی، سعید مهری و عارف غلامی بازیکنانی بودند که نام آن‌ها در لیست ساپینتو به چشم می‌خورد و در این بین قرارداد آل‌کثیر با آبی‌ها امضا شده است. هواداران استقلال البته به شدت از حضور آل‌کثیر در این لیست ناراضی بودند اما ظاهرا ساپینتو تاکید کرده اگر مدیران استقلال از او نتیجه می‌خواهند و برای همین این لیست باید جذب شود.

برخی هواداران استقلال بر این باور بودند که لیست ساپینتو از سوی مدیران استقلال به او تحمیل شده یا غیرواقعی است اما علی تاجرنیا، رییس هیات‌مدیره استقلال در جدیدترین مصاحبه خود گفت:“ریکاردو ساپینتو لیست خود را برای ما ایمیل کرده که در آن نام عیسی آل‌کثیر، علی شجاعی، ثابت‌ایمانی و… دیده می‌شود. مستطیل سبز در اختیار ریکاردو ساپینتو است و او باید تصمیم بگیرد”.

ریکاردو ساپینتو حالا برای دومین بار است که درخواست جذب غلامرضا ثابت‌ایمانی را داده است. سرمربی پرتغالی اولین بار در نیم‌فصل لیگ بیست‌ودوم خواهان جذب این بازیکن شد اما مدیران وقت استقلال موفق به کسب رضایت‌نامه غلامرضا نشدند. ساپینتو با گذشت چندسال هنوز ثابت‌ایمانی را فراموش نکرده و علاقه زیادی به همکاری با این بازیکن دارد.

طبق تایید علی تاجرنیا، مذاکرات استقلال برای جذب ثابت‌ایمانی مدتی است آغاز شده و احتمال پیوستن یکی از مهره‌های تاثیرگذار ملوان در راه رسیدن به فینال جام حذفی فصل گذشته، وجود دارد.