پایگاه خبری فوتبالی- وحید هاشمیان، پس از دو دهه، بار دیگر برابر ترابزوناسپور ایستاد اما نه در قامت گلزن هامبورگ، بلکه اینبار در نقش سرمربی پرسپولیس.
به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ۱۳ مرداد ۱۳۷۸، در دیدار برگشت نیمهنهایی جام اینترتوتو، هامبورگ میزبان ترابزوناسپور ترکیه بود. در آن شب، تیم آلمانی با درخشش دو ستاره ایرانی خود بازی خاطرهانگیزی را رقم زد. مهدی مهدویکیا دو بار دروازه حریف را گشود و وحید هاشمیان نیز در دقیقه ۸۱ گل چهارم را به ثمر رساند تا صعود هامبورگ به فینال قطعی شود.
آن گل، نخستین گل رسمی هاشمیان با پیراهن هامبورگ بود؛ لحظهای ویژه که آغازی درخشان در فوتبال اروپا برای مهاجم ایرانی رقم زد.
اکنون، پس از سالها، آن تقابل دوباره تکرار شده؛ اما اینبار از کنار خط. هاشمیان که امروز هدایت پرسپولیس، پرافتخارترین تیم فوتبال ایران را برعهده دارد، همچون روزهای بازی، در مسیر ماجراجویی و افتخارآفرینی قدم برمیدارد.
او امروز در یک دیدار تدارکاتی مقابل ترابزوناسپور ایستاد؛ دیداری که هرچند با نتیجه مساوی به پایان رسید، اما برای سرمربی پرسپولیس یادآور خاطرهای شیرین و نمادین از دوران درخشان بازیگریاش بود.