تعجب ستاره چلسی از تصمیم عجیب هم تیمی سابقش

تعجب ستاره چلسی از تصمیم عجیب هم تیمی سابقش

پایگاه خبری فوتبالی - مارک کوکوریا، مدافع اسپانیایی چلسی، اعتقاد دارد که نانی مادوئکه با ترک زودهنگام اردوی تیم در جریان رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها، فرصت مهمی را از دست داد.

به گزارش فوتبالی، مادوئکه در تابستان جاری با انتقالی ۵۲ میلیون پوندی به آرسنال پیوست؛ انتقالی که در میان هواداران چلسی با ابهام و نارضایتی گسترده مواجه شد، چرا که بار دیگر یکی از بازیکنان جوان باشگاه به رقیب لندنی واگذار شد. وینگر جوان انگلیسی پس از انجام پنج بازی در مسیر رسیدن چلسی به فینال، برای نهایی کردن قراردادش لندن را به مقصد آرسنال ترک کرد؛ در حالی‌که چلسی سرانجام با پیروزی قاطع ۳-۰ مقابل پاریسن‌ ژرمن، قهرمان این رقابت‌ها شد و جام قهرمانی را بالای سر برد.

کوکوریا که از تصمیم هم‌تیمی سابقش متعجب شده بود، در گفت‌وگویی اظهار داشت: "بله، به نظرم تصمیم عجیبی بود. او فرصت خوبی را از دست داد. البته در ترکیب اصلی بازی نمی‌کرد، اما با توجه به همه مسائلی که درباره آینده‌اش وجود داشت، می‌توانست یکی دو روز صبر کند. این‌که یک روز بیشتر بماند، هزینه‌ای برایش نداشت. در نهایت فکر می‌کنم شانس بزرگی را از دست داد."

مادوئکه که طی سه فصل حضورش در استمفوردبریج، ۲۰ گل در ۹۲ بازی برای آبی‌های لندن به ثمر رساند، حالا یکی از خریدهای مهم تابستانی آرسنال در کنار مارتین زوبیمندی، کریستین نرگارد و کپا آریسابالاگا محسوب می‌شود؛ خریدهایی که بخشی از نوسازی بزرگ ترکیب زیر نظر میکل آرتتا هستند.