اظهارنظر اسطوره کروات درباره مودریچ

اظهارنظر اسطوره کروات درباره مودریچ

پایگاه خبری فوتبالی - داوور شوکر، مهاجم سابق رئال مادرید و رئیس فدراسیون فوتبال کرواسی، در اظهارنظری صریح، لوکا مودریچ را نابغه‌ نسل جدید توصیف کرد.

به گزارش فوتبالی، مودریچ که پس از حضور در جام باشگاه‌های جهان با پیراهن رئال مادرید، ماه جاری راهی آ.ث. میلان شد، همچنان در کانون توجه بزرگان فوتبال کرواسی قرار دارد. شوکر در گفت‌وگویی گفت: "نقطه اشتراک میان نسل طلایی کرواسی و نسل درخشان رئال مادرید، تنها یک نام دارد: مودریچ. او نابغه زمانه ماست. امیدوارم تا جام جهانی ۲۰۲۶ همچنان برای ما هیجان و افتخار بیاورد."

شوکر که اکنون به‌عنوان سفیر فیفا فعالیت می‌کند، درباره سطح رقابت‌ها در جام باشگاه‌های جهان نیز افزود: "همه تیم‌ها کیفیت بالایی داشتند، اما تیم‌های اروپایی هنوز از نظر فیزیکی و تاکتیکی برتری دارند. بازیکنان برزیلی و برخی آرژانتینی‌ها از نظر تکنیکی درخشیدند، اما حضور سه تیم اروپایی در بین چهار تیم نیمه‌نهایی (پاری‌سن‌ژرمن، چلسی و رئال مادرید) خودش گویای همه چیز است."

لوکا مودریچ در طول دوران حضورش در رئال مادرید افتخارات فراوانی به دست آورده است. او پنج بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد و نقش کلیدی در این موفقیت‌ها ایفا کرد. سه قهرمانی در لالیگا هم در کارنامه‌اش دیده می‌شود، به همراه سه قهرمانی در سوپرجام اسپانیا. در جام حذفی اسپانیا نیز دوبار قهرمان شد. مودریچ با رئال مادرید چهار بار قهرمان جام جهانی باشگاه‌ها شد و همین‌طور چهار قهرمانی در سوپرجام اروپا هم دارد. این افتخارات، همراه با ثبات و کیفیت بالای عملکردش، او را به یکی از موفق‌ترین و تاثیرگذارترین بازیکنان تاریخ باشگاه رئال مادرید تبدیل کرده‌اند.