ژابی آلونسو خواستار ماندن دنی سبایوس شد

ژابی آلونسو خواستار ماندن دنی سبایوس شد

پایگاه خبری فوتبالی - ژابی آلونسو به‌طور صریح به مدیریت رئال مادرید اعلام کرده که دنی سبایوس باید در تیم بماند و هیچ هافبکی در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی فروخته نشود. این تصمیم با موافقت هیئت مدیره باشگاه همراه بوده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از رسانه اسپانیایی کادناسر، آلونسو معتقد است که سبایوس با توانایی‌اش در کنترل توپ تحت فشار، تجربه بالای حضور در رئال مادرید و تطبیق‌پذیری‌اش (قابلیت بازی به‌عنوان هافبک میانی یا شماره ۸)، ارزش حفظ شدن را دارد. هم‌تیمی‌های سبایوس نیز، از ماندن او حمایت می‌کنند، زیرا او در بازی‌های بزرگ مسئولیت‌پذیر است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای لوکا مودریچ باشد. همچنین، نبود جایگزین مناسب در بازار با قیمت معقول (۱۵-۲۰ میلیون یورو) یکی از دلایل اصلی این تصمیم است.

پیش از این تصمیم، سبایوس با پیشنهاداتی از رئال بتیس، یوونتوس، وستهام، اورتون، ناتینگهام فارست و منچستر یونایتد پیش‌رو بود. رئال بتیس به دلیل ارزش‌گذاری ۲۰ میلیون یورویی رئال مادرید و دستمزد بالای سبایوس (۴ میلیون یورو در سال) قادر به جذب او نبود. یوونتوس نیز پس از احتمال بالای خروج داگلاس لوئیز به سبایوس علاقه نشان داده بود، اما تصمیم آلونسو این گزینه‌ها را منتفی کرد.

کادناسر تایید کرده که، هرچند نه به‌عنوان گزینه اول، اما ژابی آلونسو به دنی سبایوس اطمینان داده که بخشی از برنامه‌های او خواهد بود.