ضرر بزرگ یک دروازه‌بان از حضور حسینی در سپاهان!

ضرر بزرگ یک دروازه‌بان از حضور حسینی در سپاهان!

پایگاه خبری فوتبالی- نیما میرزازاد احتمالاً بیشترین ضرر را از حضور سیدحسین حسینی در سپاهان کرده است.

به گزارش فوتبالی، چند فصلی هست که نیما میرزازاد به عنوان دروازه‌بان دوم در تیم سپاهان حضور دارد. بازیکنی که در فصول اخیر جانشین پیام نیازمند بوده و البته در بازی‌های محدودی هم توسط کادرفنی طلایی پوشان به میدان رفته است.

میرزازاد که به نظر می‌رسید قرار است در فصل پیش رو با محمدرضا اخباری بر سر حضور در ترکیب رقابت کند، حالا شرایط بسیار سختی در جمع زردپوشان اصفهانی پیدا کرده است.

با حضور سیدحسین حسینی در سپاهان، باشگاه اصفهانی اقدام به خرید دو سنگربان نامدار یعنی حسینی و اخباری در پنجره تابستانی کرده تا میرزازاد در صوزت حضور توامان این دو بازیکن عملاً فرصتی برای بازی در فصل آتی نداشته باشد و باید دید شرایط این بازیکن در روزهای آتی چگونه پیش خواهد رفت.