نیوکاسل به دنبال ثبت یک فروش تاریخی

نیوکاسل به دنبال ثبت یک فروش تاریخی

پایگاه خبری فوتبالی - به گزارش نشریه معتبر اتلتیک، باشگاه نیوکاسل یونایتد انتظار دارد در صورت فروش الکساندر ایساک، مهاجم سوئدی خود، این انتقال به سومین خرید گران‌قیمت تاریخ فوتبال تبدیل شود.

به گزارش فوتبالی، در حال حاضر، دو رکورد نخست بازار نقل‌وانتقالات متعلق به نیمار با ۲۲۲ میلیون یورو (انتقال از بارسلونا به پاری‌سن‌ژرمن) و کیلیان امباپه با حدود ۱۸۰ میلیون یورو (انتقال از موناکو به پاری‌سن‌ژرمن) هستند. گفته می‌شود نیوکاسل برای فروش ایساک رقمی فراتر از ۱۵۰ میلیون یورو در نظر دارد که در صورت تحقق، این انتقال پس از نیمار و امباپه، سومین در تاریخ فوتبال خواهد بود.

ایساک که طی فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی در ترکیب نیوکاسل داشت و با گل‌های تعیین‌کننده‌اش توجه بسیاری از تیم‌های بزرگ اروپا را به خود جلب کرد، حالا یکی از هیجان‌انگیزترین نام‌ها در بازار تابستانی محسوب می‌شود. باشگاه‌هایی چون لیورپول، چلسی و الهلال از جمله مشتریان جدی این مهاجم سوئدی هستند. نیوکاسل که از نظر قوانین مالی بازی جوانمردانه فشاری را احساس می‌کند، احتمالاً تنها در صورتی با فروش الکساندر ایساک موافقت خواهد کرد که پیشنهادی بی‌سابقه به دستش برسد.