این بازیکن چلسی حاضر نشد با سیمونز معاوضه شود

این بازیکن چلسی حاضر نشد با سیمونز معاوضه شود

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه چلسی پس از جذب استوائو ویلیان، لیام دلاپ، جیمی گیتنز و ژائو پدرو، همچنان به دنبال جذب چند بازیکن جدید است که یکی از آنها، ژاوی سیمونز، ستاره هلندی و جوان تیم لایپزیش آلمان است.

به گزارش فوتبالی، باشگاه چلسی طی روزهای اخیر، به شکلی جدی فرآیند انتقال ژاوی سیمونز از لایپزیش را دنبال می‌کند و قهرمان جهان، حتی قصد داشت برای جلب رضایت طرف آلمانی کارنی چوکومکا را به آن‌ها واگذار کند، اما گویا انتقال این هافبک ۲۱ ساله به لایپزیش، فعلا رخ نخواهد داد؛ طبق گزارش بن جیکوبز، خبرنگار معروف تاک اسپورت، چوکومکا، حاضر به مذاکره با لایپزیش نشده و فعلا تمایلی نسبت به رفتن به این تیم ندارد، چرا که او قصد دارد مجددا با قراردادی قرضی راهی دورتموند شود، از طرف دیگری هم چلسی تنها با قراردادی دائمی به این بازیکن اجازه جدایی خواهد داد.

چوکومکا فصل گذشته به شکل قرضی از چلسی راهی دورتموند شد و با وجود اینکه به دلیل مصدومیت‌های مکرر، دقایق زیادی برای زنبورها بازی نکرد، اما در همان دقایق محدود بازی‌های خوبی را از خود به نمایش گذاشت؛ پتانسیلی که چوکومکا در وست فالن از خود نشان داد، باعث شد برخی کارشناسان فوتبال به‌خاطر استعداد حمل توپ و خلق موقعیت او، از ظهور یک جود بلینگام یا مورگان راجرز جدید بگویند.