صحبت‌های ادی هاو درباره آینده ایساک

صحبت‌های ادی هاو درباره آینده ایساک

پایگاه خبری فوتبالی -  ادی هاو درباره آینده الکساندر ایساک صحبت کرده، آن‌هم در شرایطی که گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال جدایی این مهاجم از نیوکاسل شدت گرفته است.

به گزارش فوتبالی، سرمربی نیوکاسل دیدگاه صادقانه خود را درباره وضعیت مهاجم سوئدی‌اش بیان کرده؛ بازیکنی که طبق گزارش‌ها به باشگاه اطلاع داده می‌خواهد جدا شود. هاو تایید کرده که در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای برای تمدید قرارداد میان نیوکاسل و ایساک در جریان نیست، هرچند به گفته او این موضوع، ممکن است در آینده پیگیری شود.

ایساک مدتی است که به انتقالی رکوردشکن به لیورپول لینک شده اما نیوکاسل همواره این گمانه‌زنی‌ها را رد کرده و اعلام کرده بود که او در این تابستان از تیم جدا نخواهد شد. با این حال، گزارش‌هایی که روز پنج‌شنبه منتشر شد حاکی از آن بود که ایساک خواهان جدایی از سنت جیمز پارک و تجربه چالشی جدید است. حالا نیوکاسل با تصمیمی بزرگ روبه‌روست: اینکه او را بفروشد یا قراردادی جدید با شرایط موردنظرش پیشنهاد دهد تا نظر او را عوض کند.

هاو درباره روند تمدید قرارداد ایساک گفت:
"نمی‌توانم زمانی برایش تعیین کنم. فکر می‌کنم در این‌جور موقعیت‌ها باید همه‌چیز به‌درستی و به نفع باشگاه پیش برود و هر تصمیمی هم در همین چارچوب گرفته می‌شود. باشگاه با درنظرگرفتن تمام اطلاعات تصمیم درست را خواهد گرفت و در نهایت تلاش خواهد کرد در هر مسیری که هست، تیم را به جلو حرکت دهد. بعدش دیگر نوبت ماست که تصمیمات خوبی در سمت مقابل بگیریم و ترکیب‌مان را تا حد ممکن تقویت کنیم. این هدف ماست، فارغ از وضعیت الکس اما فکر می‌کنم باید جور دیگری به این موضوع نگاه کرد. کل باشگاه باید تصمیم‌گیری کند؛ مالکیت باشگاه، هیئت‌مدیره... به‌ویژه با توجه به ارقامی که این روزها در بازار نقل‌ و انتقالات رد و بدل می‌شود. قطعا سرمربی هم نظر خودش را دارد اما تصمیم نهایی با هیئت‌مدیره خواهد بود. مسلما پشت‌صحنه مسائلی وجود دارد (با الکس). خودش هم می‌داند که هر روز در صدر اخبار است و مطمئنم این موضوع برای هیچ‌کس آسان نیست. هر صحبتی که میان الکس با باشگاه یا میان الکس با خود من انجام شده، به دلایل روشن محرمانه خواهد ماند اما رابطه بسیار خوبی با او داریم. او برای ما فوق‌العاده بوده و در رختکن هم بسیار محبوب است. ما دوست داریم او به مسیرش در نیوکاسل ادامه دهد. من شخصا امیدوارم که بماند. هفته پیش هم گفتم که به ماندنش خوش‌بینم. الان هم چیزی ندیده‌ام که نظرم را عوض کند ولی این فوتبال است و چه کسی می‌داند آینده چه خواهد شد. چیزی که می‌توانم بگویم این است که هر اتفاقی بیفتد، باید به نفع نیوکاسل باشد. ما از نظر مالی در موقعیت خیلی خوبی هستیم. مصمم هستیم که موفق باشیم. جاه‌طلب هستیم. فصل فوق‌العاده‌ای پیش رو داریم. باید به قدرت ترکیب‌مان اضافه کنیم و به روند پیشرفتمان ادامه بدهیم، تا این مسیر صعودی ادامه پیدا کند."

او در پایان گفت:

"تا جایی که من خبر دارم، در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای درباره تمدید قرارداد در جریان نیست. شاید این موضوع در تاریخی دیگر دنبال شود. در حال حاضر با توجه به شرایط موجود و اینکه پنجره نقل‌ و انتقالات با سرعت در حال بسته شدن است، از نظر ما هنوز احتمال رخ‌دادن اتفاقات زیادی وجود دارد."