پایگاه خبری فوتبالی - مدافع لیورپول، جو گومز، به دلیل احساس ناراحتی در ناحیه آشیل، زودتر از موعد از اردوی پیشفصل این تیم در آسیا جدا شد.
به گزارش فوتبالی، این بازیکن ۲۸ ساله پس از بروز نگرانیهایی در جریان یکی از جلسات تمرینی در ورزشگاه کای تاک هنگکنگ، برای انجام ارزیابیهای بیشتر به انگلیس بازگشت. ملیپوش انگلیسی بهتازگی پس از غیبت در بخش پایانی فصل گذشته به دلیل مصدومیت همسترینگ، به آمادگی کامل رسیده بود. به همین دلیل، این تابستان برای او فرصتی کلیدی برای بازپسگیری جایگاهش در ترکیب اصلی محسوب میشد و این مصدومیت، ناامیدی بزرگی به همراه داشته است.
عمق دفاعی لیورپول نیز پس از جدایی جرل کوانسا به مقصد بایرلورکوزن زیر سؤال رفته و اکنون با مصدومیت گومز و عدم جذب مدافع مرکزی جدید، گزینههای آرنه اسلوت در مرکز خط دفاع به شدت محدود شده است. در حال حاضر، تنها دو مدافع میانی باتجربه در اختیار لیورپول هستند. در دیدار مقابل میلان، حتی از رایان گروانبرخ – که پست اصلیاش هافبک است – در کنار ویرجیل فندایک در خط دفاع استفاده شد.
اسلوت در گفتوگو با سایت رسمی باشگاه لیورپول گفت: "او در ابتدای هفته با ما بود، اما دچار مشکلاتی در ناحیه آشیل شد. فکر کردیم بهتر است برای ارزیابی دقیقتر به انگلیس بازگردد و در شرایط ایدهآلتری روی ریکاوری تمرکز کند تا اینکه هر بار همراه تیم برای تمرین به بیرون بیاید. بنابراین تصمیم گرفتیم او را به انگلیس بازگردانیم. اما امیدواریم خیلی زود دوباره به تیم ملحق شود."