مدیر پروژه VAR: در تمام بازی‌ها دوربین «گل‌لاین» خواهیم داشت

مدیر پروژه VAR: در تمام بازی‌ها دوربین «گل‌لاین» خواهیم داشت

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر پروژه VAR وعده داد که در تمام بازی‌های لیگ بیست و پنجم از دوربین و تکنولوژی گل لاین استفاده خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، محسن حکیم مدیر پروژهVAR  امروز در حاشیه مراسم قرعه بیست و پنجمین دوره لیگ برتر در مورد وضعیت استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی در مسابقات این فصل لیگ برتر، گفت: تلاش‌مان این است که در هر هفته حداقل ۶ و حداکثر ۸ بازی با VAR برگزار شوند. باید به سمت این برویم که ۱۵ بازی ‌سپاهان و گل‌گهر که میزبان هستند با این سیستم برگزار شوند. طی صحبت‌هایی که داشتیم سپاهان قصد ندارد VAR را به ذوب آهن قرض بدهد و گل گهر هم بعید می‌دانم به مس رفسنجان قرض بدهد.

مدیر پروژه VAR درمورد امکان توضیح زنده داور به تماشاگران حاضر در ورزشگاه، گفت: تلاش می‌کنیم در بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام این اتفاق رقم بخورد. همه ورزشگاه‌ها بستر استفاده از این موضوع را ندارند چون سیستم VAR باید مستقیم به اسپیکرهای ورزشگاه متصل شود. فقط در آزادی و نقش جهان می‌توان این کار را انجام داد. بقیه ورزشگاه‌ها آنقدر مجهز نیستند. ان‌شاالله اگر بستر اسپیکرها بدون مشکل باشد، این کار را بیشتر انجام می‌دهیم.

او درخصوص کیفیت دوربین‌ها، گفت: تلاش می‌کنیم امسال دوربین‌ها بهتر از سال گذشته شود. در تمام بازی‌های امسال ان‌شاالله دوربین گل لاین خواهیم داشت. به تمام باشگاه‌ها نامه زدیم که با کمتر از ۸ دوربین بازی برگزار نخواهیم کرد، حتی اگر 7 دوربین باشد. پارسال بازی داشتیم که ۵ دوربین داشت. برای انیمیشن خط آفساید فقط ۱۸ دوربین برای پوشش یک نیمه لازم است. با ۵ دوربین چگونه می‌خواهید VAR خوب داشته باشید؟

حکیم ادامه داد: دستگاه‌های ما مشکلی ندارند. برای تعداد دوربین‌ها، هماهنگی‌های ما با صدا و سیما بیشتر شده و خود باشگاه‌ها هم قرار است همکاری کنند تا بهترین VAR منطقه را داشته باشیم. با یک شرکت مورد تایید فیفا مذاکراتی داشتیم تا همه تیم‌ها دستگاه VAR داشته باشند.