تن هاخ و اولین تجربه پیروزی روی نیمکت بایرلورکوزن

تن هاخ و اولین تجربه پیروزی روی نیمکت بایرلورکوزن

پایگاه خبری فوتبالی - اریک تن‌هاخ، سرمربی جدید بایر لورکوزن، بالاخره طعم نخستین پیروزی‌اش روی نیمکت این تیم را چشید. 

به گزارش فوتبالی ، پس از شکست سنگین ۵-۱ برابر تیم جوانان فلامنگو در اولین دیدار تدارکاتی، تن‌هاخ امروز توانست لورکوزن را به یک برد روحیه‌بخش مقابل بوخوم برساند.

با پیروزی ۲-۰ برابر تیم سقوط‌کرده‌ی بوخوم، سرمربی هلندی امیدهایی را در میان هوادارانی که نسبت به انتخاب او تردید داشتند، زنده کرد. برخی طرفداران لورکوزن با اشاره به عملکرد نه‌چندان موفق تن‌هاخ در منچستریونایتد، انتقاداتی را متوجه تصمیم باشگاه برای سپردن نیمکت تیم به او کرده بودند.

در این مسابقه، جرل کوانسا، مدافع تازه‌وارد از لیورپول، برای نخستین بار از ابتدا در ترکیب قرار گرفت. اما گل‌های بازی را یوناس هوفمان در دقیقه ۲۳ و پاتریک شیک در وقت‌های تلف‌شده نیمه اول به ثمر رساندند تا نخستین برد دوره جدید به نام تن‌هاخ ثبت شود.

گرانیت ژاکا نیز در ترکیب اصلی به میدان رفت؛ بازیکنی که شایعاتی درباره جدایی‌اش شنیده می‌شود. اما تن‌هاخ چند روز پیش با قاطعیت اعلام کرده بود که قصد ندارد اجازه خروج این هافبک سوئیسی را بدهد.

لورکوزن تا پیش از آغاز فصل رسمی، سه بازی تدارکاتی دیگر در برنامه دارد که مهم‌ترین آن‌ها جدال با چلسی در روز هشتم آگوست خواهد بود؛ دیداری که می‌تواند محک جدی‌تری برای ترکیب در حال شکل‌گیری تن‌هاخ باشد.