راموس جدید در برنامه‌های ژابی جایی ندارد!

راموس جدید در برنامه‌های ژابی جایی ندارد!

پایگاه خبری فوتبالی - رائول آسنسیو، مدافع میانی 22 ساله رئال مادرید، در برنامه‌های ژابی آلونسو، سرمربی جدید این تیم، جایی ندارد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از رسانه اوکی دیاریو، ژابی آلونسو، که از 1 ژوئن 2025 هدایت رئال مادرید را بر عهده گرفته، معتقد است که آسنسیو کیفیت لازم برای حضور در ترکیب اصلی تیم را ندارد. این منبع ادعا می‌کند که آسنسیو در برنامه‌های تاکتیکی آلونسو جایی ندارد و ممکن است در تابستان 2025 فروخته شود یا به صورت قرضی راهی تیم دیگری شود.

اگر آسنسیو از برنامه‌های آلونسو کنار گذاشته شود، رئال مادرید ممکن است او را به صورت قرضی به تیمی در لالیگا یا سری آ بفرستد تا تجربه بیشتری کسب کند. فروش دائمی نیز محتمل است. تیم‌هایی مانند رئال بتیس و خیرونا پیش‌تر به آسنسیو علاقه نشان داده بودند، اما هیچ مذاکره‌ای گزارش نشده است.

عملکرد آسنسیو در جام جهانی باشگاه‌ها، به‌ویژه اشتباهات دفاعی‌اش مقابل الهلال و پاری سن ژرمن، احتمالا اعتماد آلونسو را کاهش داده است. سیستم آلونسو نیازمند مدافعانی با تجربه، هوش تاکتیکی بالا، و توانایی بازی‌سازی است، در حالی که آسنسیو هنوز در حال توسعه این مهارت‌هاست. رئال مادرید در فصل قبل با مشکلات دفاعی مواجه بود و 84 گل در تمام رقابت‌ها تا قبل از آمدن ژابی آلونسو دریافت کرد، که برابر با بدترین رکورد تاریخ باشگاه است