غیر‌ رسمی/ گرانیت ژاکا به لیگ برتر انگلیس برگشت

غیر‌ رسمی/ گرانیت ژاکا به لیگ برتر انگلیس برگشت

پایگاه خبری فوتبالی - هافبک سابق آرسنال که با بایر لورکوزن قهرمان بوندسلیگا آلمان شد، در آستانه بازگشت به لیگ برتر انگلیس قرار دارد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از فابریزیو رومانو، گرانیت ژاکا در انتقالی 20 میلیون یوروریی و با قراردادی تا سال 2027، در آستانه پیوستن به ساندرلند است. این توافق پس از مذاکرات طولانی بین ساندرلند و بایر لورکوزن نهایی شده و ژاکا قرار است به زودی برای انجام معاینات پزشکی به انگلیس سفر کند. این انتقال به عنوان یکی از بزرگ‌ترین خریدهای تاریخ ساندرلند توصیف شده است.

ژاکا از اوایل جولای 2025 به لورکوزن اعلام کرده بود که می‌خواهد به ساندرلند بپیوندد و با وجود علاقه از تیم‌هایی مانند اینتر، فنرباغچه و نئوم اس‌سی عربستان، او با ساندرلند بر سر امضای قرارداد به توافق رسیده بود. مذاکرات بین دو باشگاه به دلیل اختلاف بر سر مبلغ انتقال (لورکوزن 20 میلیون یورو و ساندرلند ابتدا 10 میلیون یورو پیشنهاد کرده بود) به طول انجامید و در نهایت، توافق بر سر 20 میلیون یورو حاصل شد.

ژاکا که در سال 2023 با مبلغ 15 میلیون یورو از آرسنال به لورکوزن پیوست، در دو فصل 99 بازی انجام داد، 6 گل زد، 9 پاس گل داد و نقش کلیدی در قهرمانی بدون شکست بوندسلیگا و جام حذفی آلمان در فصل 2023/2024 تحت هدایت ژابی آلونسو داشت.

تصویر خبر