تایید توافق با میلان برای جذب موراتا توسط رئیس باشگاه ایتالیایی

تایید توافق با میلان برای جذب موراتا توسط رئیس باشگاه ایتالیایی

پایگاه خبری فوتبالی - آلوارو موراتا به باشگاه کومو لینک شده اما با وجود به توافق رسیدن دو تیم، این انتقال روند ساده‌ای در پیش ندارد.

به گزارش فوتبالی، میروان سوارسو، رئیس باشگاه کومو، اعلام کرده که این باشگاه برای جذب موراتا به توافق رسیده‌ اما در حال حاضر منتظر مذاکرات میلان و گالاتاسرای هستند. موراتا در جولای ۲۰۲۴ با قراردادی چهار ساله و بند تمدید یک‌ساله به میلان پیوست اما در فوریه به‌صورت قرضی به گالاتاسرای منتقل شد؛ قراردادی که تا ژانویه ۲۰۲۶ اعتبار دارد. باشگاه ترکیه‌ای گزینه خرید دائمی موراتا در پایان دوره قرضی یا تمدید آن برای شش ماه دیگر تا ژوئن ۲۰۲۶ را در اختیار دارد.

با این حال، مهاجم اسپانیایی که فصل گذشته ۷ گل در تمام رقابت‌ها برای گالاتاسرای به ثمر رساند، در این پنجره نقل و انتقالاتی به کومو لینک شده است. تحقق این انتقال منوط به توافق میان میلان و گالاتاسرای برای فسخ قرارداد قرضی است. گفته می‌شود گالاتاسرای در صورت جذب ویکتور اوسیمن، آماده است تا اجازه خروج را به موراتا بدهد.

در همین حال، سسک فابرگاس، سرمربی این تیم در هفته‌های اخیر درباره نقل‌ و انتقالات صحبت کرده و گفته بود دوست دارد بار دیگر با لیونل مسی هم‌بازی شود اما سوارسو این موضوع را رد کرده و تاکید کرده که موراتا گزینه‌ای محتمل‌تر است. او به اسکای ایتالیا گفت: 

"ما تلاش می‌کنیم بهترین تیم ممکن را در اختیار سرمربی بگذاریم. فقط فابرگاس می‌داند چه چیزی کم است؛ سرمایه‌گذاری‌ها باید بازده داشته باشند. برای من، مسی یک رویا نیست، بلکه غیرممکن است. موراتا؟ تنها چیزی که مانده این است که به اینجا بیاید. ما با میلان و با خود بازیکن به توافق رسیده‌ایم. گالاتاسرای و میلان باید مذاکره کنند؛ ما وظیفه‌ خودمان را انجام داده‌ایم."

موراتا تاکنون ۱۴۶ بازی در سری‌آ برای یوونتوس و میلان انجام داده و ۵۶ گل به ثمر رسانده است. او همچنین ۲۸ پاس گل داده، هرچند هیچ‌کدام از آن‌ها در پیراهن روسونری نبوده‌اند.